Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

AMINO 2000 + LEUCINE на таблетки Цена Pure Nutrition

AMINO 2000 + LEUCINE на таблетки Цена Pure Nutrition
AMINO 2000 + LEUCINE на таблетки Цена Pure Nutrition
AMINO 2000 + LEUCINE на таблетки Цена Pure Nutrition
AMINO 2000 + LEUCINE на таблетки Цена Pure Nutrition
AMINO 2000 + LEUCINE на таблетки Цена Pure Nutrition
АМИНО 2000 + ЛЕВЦИН 300 таблетки от Pure Nutrition на страхотна цена подпомага растежа на мускулите и поддържа азотния баланс в организма. AMINO 2000 + LEUCINE е смес от аминокиселини, която намалява умората и повишава спортните показатели.Научете повече
75.00 лв.
Без данък: 75.00 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Pure Nutrition
 • Модел: AMINO 2000 + LEUCINE 300 Tablets
 • UPC: PN4672
 • ISBN: 4014871714672
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:06

AMINO 2000 + LEUCINE 300 таблетки Pure Nutrition

 • Повишава производителността при трениране
 • Намалява чувството на умора
 • Помага за по-интензивно трениране
 • Поддържа баланса на азота в организма
 • За по-бърз и ефикасен растеж на мускулите
 • Повишава силата и издръжливостта
 • Отличен синхрон в състава за гарантирана ефективност
 • AMINO 2000 + LEUCINE на таблетки е на топ цена от Pure Nutrition

Какво знаем за AMINO 2000 + LEUCINE?

AMINO 2000 + LEUCINE на Pure Nutrition предоставя 100% чист суроватъчен протеин.Едва наскоро суроватъчните продукти станаха неотменна част от спортното хранене. За последните 10 години интересът сред обикновените хора към здравословния начин на живот, основан на регулярни тренировки, значително порасна. Прирастът на „фанатиците“ към здравословния живот доведе до значителното увеличаване на търсенето на спортни добавки, предназначени за подобряване спортните резултати и физическите характеристики на организма. Все повече научни изследвания доказват важните физиологични предимства на суроватъчния протеин, свързани с увеличаването на работоспособността на мускулите, с тяхното възстановяване и растежа на нови мускулни тъкани.

Затова Pure Nutrition създаде хранителната добавка AMINO 2000 + LEUCINE на таблетки за по-голямо удобство, като гарантира ефективността и в направление увеличаване силата, издръжливостта на мускулатурата, увеличаване на енергията и помощ за по-бързото им възстановяване.

Как действа АМИНО 2000 + ЛЕВЦИН на таблетки?

АМИНО 2000 с ЛЕВЦИН се усвоява лесно от организма и има отлични метаболитни качества, като напълва организма с протеини с висока биологична ценност. Този продукт съдържа много незаменими аминокиселини БЦАА. При повишено физическо натоварване и трениране синтезът на белтъчини в организма намалява рязко и белтъкът се мобилизира в свободните аминокиселини. Скелетните мускули „издърпват“ БЦАА от кръвотока и ги разбиват на глюкоза за произвеждането на енергия. Именно благодарение на способността на BCAA да осигурява на организма непрекъснат източник на енергия в периода на физически натоварвания, ролята им в организма е уникална и изключително голяма.

AMINO 2000 + LEUCINE на супер цена повишава енергията и силите за трениранеПри тренировките AMINO 2000 + LEUCINE 300 таблетки е най-добрата поддръжка за организма. Използването на тази добавка като допълнителен компонент в режима на хранене на спортистите осигурява на тялото екологично чист белтък с висока биодостъпност. Протеините, които се съдържат в тази добавка подпомагат подхранването на мускулите и повишаването на показателите от тренирането.

AMINO 2000 + LEUCINE, енергията и спорта

Основните източници на енергия в периода на кратките натоварвания и упражнения са въглехидратите и гликогенът. След това в играта влизат липидите като дълготраен енергиен източник на енергия. Протеините също могат да се използват като енергиен източник, особено при продължителни физически натоварвания. Окисляването на аминокиселините в AMINO 2000 + LEUCINE от Pure Nutrition, особено на BCAA, може да осигури на организма енергиен заряд, необходим за голямото натоварване по време на тренировка.

Малко повече за левцин:

Многобройните научни изследвания, насочени към изучаването на потребностите на организма към левцин сочат, че необходимостта от протеин при аеробни упражнения расте приблизително с 20%. Увеличаването на потребностите от белтък при физическо натоварване се потвърждават и от изследвания, които сочат, че се повишава загубата на азот и се понижава синтеза на белтък при тренировките.

За да може да се запази работоспособността и общото самочувствие се препоръчва използването на добавката AMINO 2000 + ЛЕВЦИН на таблетки. Нуждата от протеини зависят от начина на живот, физическото състояние, общото състояние на здравето, възрастта, пола, въглехидратния статус, нивото на необходимост от белтъчини, нивото на физическата подготовка, тупа на физическите упражнения, интензивността и продължителността им. Има добавки, подходящи за хора, които водят по-заседнал начин на живот, но при повишени физически дейности AMINO 2000 + LEUCINE е точният избор.

AMINO 2000 + LEUCINE от Pure Nutrition ускорява възстановяването и намалява умората след тренировкиТози продукт поддържа в организма баланса на азот, увеличава го и по този начин повишава растежа на мускулната маса. Хранителните нужди на спортистите, които се занимават с бодибилдинг, тежка атлетика и борба са по-различни от тези на спортистите от другите видове спорт. Изследванията, които изучават азотния баланс в човешкия организъм, доказват, че съставът на АМИНО 2000 с ЛЕВЦИН 300 таблетки е в перфектни пропорции за поддържането на положителния баланс, който подобрява издръжливостта и силата на спортиста.

Суроватъчен протеин – най-ценният продукт

Всеки протеин може да се наречен добър, но AMINO 2000 + LEUCINE 300 tablets на перфектна цена има значителни преимущества сред всички тях:

 • Това е отличен баланс на заменими и незаменими аминокиселини
 • С висока концентрация на BCAA
 • С ниско съдържание на мазнини и холестерол

AMINO 2000 + LEUCINE на изгодна цена увеличава обема на мускулитеКакто вече уточнихме, в тази хранителна добавка нивото на BCAA е много високо. Важна отличителна черта на тези аминокиселини е фактът, че при големи силови тренировки, когато на организмът са му особено необходими, попадайки в него, те се метаболизират непосредствено в мускулите, а не в черния дроб. Тъй като необходимостта от този вид аминокиселини расте при по-голямото трениране. Затова се препоръчва използването на добавки, в които концентрацията на БЦАА е висока. А в АМИНО 2000 + ЛЕВЦИН таблетки на Pure Nutrition тя е наистина висока.

Малко повече за BCAA:

 • BCAA при възстановяването. Тези аминокиселини намаляват мускулното разрушаване по време на тренировките, като позволява на спортистите да провеждат по-интензивни и продължителни тренировки. Доказано е, че БЦАА подпомагат възстановяването на спортния организъм след интензивно трениране. При продължително трениране този вид аминокиселини, попадайки в скелетните мускули, се разделят на въглехидратен и азотен компонент. Въглехидратният компонент е като гориво, а азотът подпомага производството на аланин – аминокиселина, която образува глюкоза – енергия. За спортистите, които искат да запазят мускулната си маса, AMINO 2000 + LEUCINE е отлично решение за този проблем. При претрениране, стрес и травми мускулната тъкан постоянно е подложена на катаболитни процеси. Именно заради това БЦАА, благодарение на възстановителните си способности, е изключително полезно допълнение в тази хранителна добавка.
 • БЦАА и борбата с умората. Повечето професионални колоездачи и бегачи знаят, че при състезание вече час след старта започват да усещат появата на умора. Приемът на АМИНО 2000 + ЛЕВЦИН на таблетки, отново заради високото съдържание на BCAA в състава си, помага на организма да премахне момента на умората при продължителни аеробни упражнения, като потиска умората в централната нервна система.

Препоръчителен прием: Приемайте от 2 до 4 таблетки 1 до 3 пъти дневно, най-вече преди и след тренировки.

Дозировка: 3 таблетки средно

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (3 таблетки)Стойност %ПДД
Калории30.9 
Аминокиселини6.0 гр**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Съставки: смес от аминокиселини (от суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен протеин хидролизат), дикалциев фосфат, силициев диоксид, магнезиеви соли от мастни киселини.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако приемате някакви медикаменти или страдате от някакво заболяване, се консултирайте с лекар преди употреба!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Левцин (Leucine) 700 мг 30 капсули | Cvetita Herbal Изгражда чиста мускулна маса Помага за по-бързото възстановяване Насърчава синтеза на протеини Пре..
19.00 лв.
Без данък:19.00 лв.
Купи
Amino-9 Essentials Прах 330 гр | Now Foods Подобрява усвояването на витамини и минерали Способства за изгаряне на мазнините Снабдява мускулите с ен..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Купи
Amino Liquid 1000 ml (Cherry Burst) I Universal Nutrition За поддържане на здрава психика и мозъчна дейност Повишава издръжливостта и физическата сила..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Купи
Позвънете