Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor Растежен фактор

Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor Растежен фактор
Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor Растежен фактор
Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor Растежен фактор
Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor Растежен фактор
Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor Растежен фактор
Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor Растежен фактор
Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor Растежен фактор
Always Young Renewal IGF-1 Растежен фактор изгражда мускулна маса, подсилва здравината на костната структура.Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor подпомага централната нервна система.Научете повече
69.99 лв.
Без данък: 69.99 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Always Young
 • Модел: Renewal IGF-1 Growth Factor 30 ml 180 Sprays
 • SKU: ALY-220812

Always Young Renewal IGF-1 Растежен фактор 180 впръсквания

Always Young Renewal IGF-1  е продукт, които е със специална заложена в него формула 12c. Целта на IGF-1 е да Ви осигури мощно изграждане на мускулна маса, както и поддържането на мускулатурата Ви. Този продукт също така ще гори безпощадно подкожните Ви телесни мазнини и същевременно ще подсили здравината на костната Ви структура и централната Ви нервна система. Renewal IGF-1 Growth Factor Растежен фактор на супер цена от Always Young.
 
Renewal IGF-1 е перфектен за културисти, чиято цел е покачване на качествена мускулатура, както и за всички упорити фитнес-ентусиасти, хората със слаби кости и проблеми, свързани с нервите.
Съдържа IGF-1 12c.

Какво е Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor?

Инсулиноподобният растежен фактор IGF-1 се явява една от главните „суровини“ за растежа и развитието на човешкото тяло. Когато хормонът на растежа (HGH), произвеждан от хипофизата, попадне в кръвния поток, той се поема от черния дроб, който го преработва и превръща в инсулиноподобен фактор на растежа IGF-1. Именно това веществото е отговорно за много от ефектите, които по правило се преписват на растежния хормон.

Как действа Always Young Renewal IGF-1  Растежен фактор?

Always Young Renewal IGF-1 е продукт, които изгражда мускулна масаИнсулиноподобният фактор на растежа IGF-1 действа едновременно в няколко направления: той улеснява изграждането на чиста мускулна маса, намалява количествата телесни мазнини, изгражда и заздравява костите, грижи се за доброто състояния на мускулите и нервите в нашето тяло. Едно от най-важните и най-интересните предимствата на IGF-1 е неговата способност да поправя периферната нервна тъкан, която е била повредена от травма или по време на продължително боледуване. Ние предлагаме най-добрата цена за Always Young Renewal IGF-1 Growth factor.

Съществува научно установена връзка между растежния хормон HGH в хипофизата и IGF-1 в черния дроб, която регулира повишаването на хормона на растежа през нощта и увеличаването на производството на IGF-1 през деня. Именно този физиологически процес е и причината много бодибилдъри да комбинират употребата на продукти с растежен хормон и продукти с IGF-1, подсигурявайки си по този начин максимален протеинов синтез и минимално катаболно разграждане на мускулите.
IGF - 1 се увеличава мускулната маса , намалява мазнините , изгражда костите, мускулите и нервите . Едно от най-интересните предимствата на IGF - 1 е способността му да поправи периферните нерви тъкан, която е била повредена от нараняване или заболяване. Вземете сега Renewal IGF-1 Growth factor на супер цена.
 
Renewal IGF-1 Growth factor  спомага за осъществяване на обратна връзка между растежния Ви хормон във Вашата хипофиза и IGF-1 в черния Ви дроб. Така нивата на самия растежен хормон ще бъдат увеличени през нощта, а IGF-1 ще нараства през деня. Така ще постигнете следните допълнителни ползи:

 • Увеличение на протеиновия синтез
 • По-малко разграждане на белтъчини
 • По-добра здравина и издръжливост
 • Подкрепа за функционалността на нервната Ви система и други

Защо ви е необходим Always Young Renewal IGF-1  Растежен фактор?

Always Young Renewal IGF-1 цена изгражда и заздравява костите.

Renewal IGF-1 Growth factor е продукт от последно поколение, който определено ще Ви бъде много полезен. Неговата формула Ви снабдява с висококачествена съставка, която е много необходима за всеки боди-билдър. Така ще натрупате неповторима мускулатура и ще осигурите на тялото Ви нужната подкрепа, за да може то да издържи на по-голямо натоварване по време на интензивна силова тренировка.
Начин на употреба: Направете 1-2 впръсквания до 3 пъти дневно. Това се прави под езика Ви. Приемете продукта около 30 минути преди/след приемането на всичко друго, без вода. Задръжте впръсканото под езика Ви до 60 секунди и след това го глътнете. След 5 дни направете почивка от 2. Най-добре е да употребите продукта сутрин (след ставане/преди тренировка), следобед (към 16:00 часа/преди тренировка) и вечер преди лягане за сън.
 
Подновяване ® HGH и IGF - 1 са тясно свързани и когато се комбинират те са способни да пренасят динамична синергичен потенциал.
Комбинира изключително добре с всички Renewal® продукти. Може да се приема с други витамини, билки, лекарства и т.н.

Препоръчителен прием и употреба:

 1. За максимално усвояване, използвайте Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor най-малко 30 минути преди или след хранене
 2. За по-добра усвояемост изплакнете устата си преди това
 3. Впръскайте 1 или 2 пъти под езика, 3 пъти на ден
 4. Задръжте течността под езика в продължение на 30 до 60 секунди , а след това преглътнете-
 5. Приемайте го в продължение на пет последователни дни, след това 2 дена почивайте
 6. Ако приемате повече от един Always Young Renewal продукт дневно, вземете първия, както е указано, а след това изчакайте няколко минути, преди да пристъпите към следващия

Най-доброто време за прием на трите дози е: 

1. Веднага след ставане или преди сутрешна тренировка
2. Следобед около 16:00 часа или преди следобедната/ вечерна тренировка
3. През нощта преди лягане
 
Важно: За да усетите резултатите, които са възможни с Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor трябва да използвате продукта последователно първите три или четири месеца. Две впръсквания, три пъти на ден, пет дни в седмицата.
След като приемате Renewal® три или четири месеца, добре е да спрете за една седмица до десет дни. Това позволява на рецепторите на растежния хормон в тялото да си починат и организма да си "поеме въздух".

Съдържание: Една унция течност (30 мл)
Дозировка: 1-2 впръсквания
Спрей в опаковка: 184

Състав:   потентност % DV
IGF-1 (инсулино-подобен растежен фактор-1)12C*

Базови съставки: деминерализирана вода, етанол 10%, глицерин 8%
 
Внимание: само за възрастни. Не използвайте, ако сте бременна или кърмите. Пациенти с рак, сърдечни заболявания или диабет да се консултират с лекар преди да приемат. Renewal® не е предназначен за деца.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Спрей от кадифени еленови рога 30 мл | Now FoodsСпрей от кадифени еленови рога е натурален източник на IGF-1. Той спомага за секрецията на инсули..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Купи
Always Young Renewal HGH Workout за Мъже 180 впръскванияRenewal HGH Workout за Мъже е специална формула разработена за по-добра тренировка, фитнес, бо..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Купи
Always Young Renewal HGH Advanced 30 мл 180 впръсквания Има дълготрайно подмладяване Насърчава GH отделянето Увеличава GH производство Подобрява GH ас..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Купи
Позвънете