Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр Цена | Doctor's Best

Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр Цена | Doctor's Best
Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр Цена | Doctor's Best
Безплатна доставка
Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр Цена | Doctor's Best
Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр Цена | Doctor's Best
Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр Цена | Doctor's Best
Doctor's Best представя на неповторима цена новия си продукт - Д-Рибоза на прах. С нейна помощ ще станете по-енергични и издържливи, а фитнес залата ще се превърне във втория ви дом!Научете повече
100.00 лв.
Без данък: 100.00 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Doctor's Best
 • Модел: Pure D-Ribose Pwdr with Bioenergy Ribose 250 g
 • SKU: DRB-00173

Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр | Doctor's Best

, Myprotein представя Д-Рибоза на прах на страхотна цена, която ще превърне дългите тренировки в истинско удоволствие, а умората след това ще е минало.Да си спортист не е лека задача. Тежките тренировки и хранителните режими могат да са изтощителни, макар и накрая резултатът да си струва усилията. За да помогне да се справите с умората след тренировка, Doctor's Best​​представя Д-Рибоза на прах на страхотна цена, която ще превърне дългите тренировки в истинско удоволствие, а умората след това ще е минало.

 • Увеличава притока на енергия в клетките
 • Премахва умората
 • Съкращава времето за възстановяване на мускулите
 • Подходящо за вегани и вегетарианци
 • Увеличава издържливостта
 • Увеличава трайността на тренировките
 • Подобрява резултатите от тренировките
 • Гарантирано качество
 • Удобнa за консумация
 • Д-Рибозата на прах от Doctor's Best​ се предлага на страхотна цена

Какво представлява Д-Рибозата?

Д-Рибозата е естествена захар, намираща се във всички живи организми. Тя е основен източник на енергия за клетките ни и от нея започва производството на АТФ (аденозин трифосфат). Той представлява молекулата, която задържа и пренася енергията през тялото ни.

Д-Рибозата е естествена захар, намираща се във всички живи организми. Тя е основен източник на енергия за клетките ни и от нея започва производството на АТФ (аденозин трифосфат).

Обикновено се среща в цитоплазмата и нуклеоплазмата на всички клетки и е необходима за всеки един физиологичен процес, за когото е нужна енергия. АТФ не се метаболизира, той е чиста биохимична енергия, която клетките ни използват в готов вид, което го прави енергетик от най- най-висша класа. 

Тъй като храната, попадаща в клетките ни, постепенно се окислява, образуващата се от този процес енергия се използва повторно и отново образува АТФ, така че клетката да запази непроменяеми запаси от тази изключително необходима молекула. В обичайните случаи, когато клетките ни са здрави, те сами подменят резервите си от АТФ, за да си набавят енергията, която им е нужна.

Друг е случаят обаче, когато попаднем в стресова ситуация и едни от най-важните ни органи, каквито са сърцето и скелетните мускули, може да не успеят да си набавят достатъчно бързо нужното количество АТФ. Тогава Д-Рибозата взема участие в процеса и подпомага повторното възстановяване на енергията и поддържането на нивата й в мускулната тъкан и сърцето.

Рибозата и дезоксирибозата, освен всичко останало, са и въглехидрати, необходими за образуването на ДНК и РНК.

Как действа Д-Рибозата на прах от Doctor's Best​​?

 Д-Рибозата на прах от Myprotein увеличва многократно издържливостта на мускула и съкращава времето, кеото му е нужно за възстановяване.

Д-Рибозата на прах от Doctor's Best работи в синхрон с креатин и това допринася още повече за синтеза на АТФ. И тъй като, както вече стана дума, АТФ е основният енергиен запас на организма ни, подсилването на неговото производство се отразява по много и все положителни начини на тялото.

По-големите и по-постоянно произвеждащи се количества на АТФ в клетките увеличават значително мускулната енергия. Тренировките започват да изглеждат по-лесни и леки, стават по-продължителни, а покрай това и резултатите започват да са по-видими.

Освен това Д-Рибозата на прах от Doctor's Best​​ увеличва многократно издържливостта на мускула и съкращава времето, кеото му е нужно за възстановяване. Това още веднъж оптимизира всяка следваща тренировка. Забележителните резултати от изтощителните упражнения изглеждат все по-лесно постижими и по-достъпни с Д-Рибозата на прах от Doctor's Best​​ на неповторима цена.

За кого е подходяща Д-Рибозата на прах от Doctor's Best​?

Като цяло продуктът е подходящ за всеки, занимаващ се със спорт. Максимални ползи от него имат спортисти, които следват режим на тежки тренировки и енергийно изразходващи упражнения. Идеални примери за силови спортове, имащи такъв ефект, са спринтиране и хвърляне на гюле.

Произведено в: Калифорния, САЩ

Начин на употреба: Смесете 1 мерителна лъжичка с чаша вода, сок или друга напитка, разбъркайте и консумирайте 2 пъти дневно.

Дозировка: 1 мерителна лъжичка (5 гр)

Дози в опаковка: 50

Състав в 1 доза (5 гр)Стойност%ПДД
Калории20 
Въглехидрати5 гр2%
Захари5 гр**
Д-Рибоза5гр**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: няма.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако страдате от диабет, бременна сте, кърмите или страдате от хронична подагра, се консултирайте с Вашия лекар, преди да започнете употребата на този продукт! Съхранявайте плътно затворено, на прохладно и сухо място, далеч от топлина и влага!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Д-Рибоза 1000 мг 90 дъвчащи таблетки | Jarrow Formulas Подобрява мускулната умора и производителност Засилва енергийните доставки Подобрява здравослов..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Купи
Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр | Doctor's Best
Безплатна доставка
Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр | Doctor's BestДа си спортист не е лека задача. Тежките тренировки и хранителните режими могат да са изт..
100.00 лв.
Без данък:100.00 лв.
Купи
D-Ribose 850 мг 120 веге капсули | Doctor's Best Завишава нивата на клетъчна енергия Подпомага продукцията на АТФ Помага при хронична умора Елимин..
67.99 лв.
Без данък:67.99 лв.
Купи
Позвънете