Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

L-Carnosine (Карнозин) 500 мг 60 капсули | Biovea | Цена

L-Carnosine (Карнозин) 500 мг 60 капсули | Biovea | Цена
L-Carnosine (Карнозин) 500 мг 60 капсули | Biovea | Цена
L-Carnosine (Карнозин) 500 мг 60 капсули | Biovea | Цена
L-Carnosine (Карнозин) 500 мг 60 капсули | Biovea | Цена
L-Carnosine (Карнозин) 500 мг 60 капсули | Biovea | Цена
L-Carnosine или Карнозин е мощен антиоксидант на най-добра цена, намалява умората, повишава издръжливостта и силата и има ефект на подмладяване на клетките, както и още много ползи за тялотоНаучете повече
82.99 лв.
Без данък: 82.99 лв.

L-Carnosine 500 мг 60 капсули от Biovea - подобрява цялостното здраве и дълголетие.

  • Повишава издръжливостта 
  • L-Carnosine капсули подсилва имунитета и предотвратява появата на бръчки, забавя стареенето на кожатаПридава мускулна сила
  • Помага при гастрит
  • Подсилва имунната система
  • Л-Карнозин капсули на топ цена понижава процесите на стареене

Какво представлява Л-Карнозин?

Карнозин е пептид, състоящ се от две аминокиселини - хистидин и  бета-аланин. Най-голямо съдържание на Carnosine има в тъканите на скелетната мускулатура. Това го прави в изключително добро средство за повишаване на тонуса и силата на мускулите. Може да предотврати окислението в организма, което е причинено от водородни йони.Хистидинътт и бета-аланина действат по-добре, когато са под формата на L-Carnosine, отколкото по отделно. Карнозин на капсули има способността да подмладява клетките и да удължава техния живот. Карнозин е единствената хранителна добавка с подобни свойства. Карнозин капсули се предлага на страхотна цена!

Карнозин се съдържа в месото, но приема му като хранителна добавка е много важен за хора, които не се хранят със свинско, пилешко и телешко месо.

Л-Карнозин от Biovea на топ цена подобрява спортните постижения и увеличава издръжливостта при тежки тренировки.Как действа L-Carnosine капсули?

Хранителните добавки с L-Carnosine са много известни сред спортистите и боди-билдърите, поради факта, че може да понижава мускулната умора. L-Carnosine на изгодна цена има мощни антиоксидантни свойства. Предпазва от радиационно увреждане, подпомага функцията на сърцето и помага за възтановяването от травми. Ползите от прием на L-Carnosine са много. Подислва имунната система и намалява възпаленията. Като хранителна добавка L-Carnosine 500 мг 60 капсули се използва за при заздравяването на рани. Помага при лечение на изгаряния, рани, или при подготовка за операции. Има благотворно действие върху организма като възпира появата на стомашни язви и помага за тяхната профилактика. Карнозин от Biovea може да намали или да предотврати увреждането на клетките, което е причинено от бета амилоид. Подпомага функциите на сърцето.

Л-Карнозин на капсули може да предпази съединителната тъкан от стареене, както много други тъкани в тялото, както и образуването на бръчки. Други полезни свойства на карнозина са, че може да регулира кръвната захар. Има способността да подобри спортните постижения, тъй като увеличава издръжливостта при тежки тренировки. Увеличава растежа на мускулите и повишава обема им.

При редовен прием на L-Carnosine ще се чувствате по-енергични и по-млади.

Препоръчителен прием: Приемайте от 1 до 3 капсули L-Carnosine дневно по време на хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

СъставСтойност%ПДД
Карнозин 500мг *

Други съставки: целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат и растителна капсула.

Прием и дозировка
Прием и употребаПриемайте от 1 до 3 капсули L-Carnosine дневно по време на хранене

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

L-Carnosine (Карнозин) 500 мг 50 веге капсули | Now Foods Подобрява издръжливостта Подходящ за спортисти Мощен антиоксидант Придава сила и енерги..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Купи
Protein Complex 908/2270 гр | Pure Nutrition Запасява Ви с аминокиселини за дълъг период от време Осигурява на мускулите Ви непрестанно подхранване Ув..
72.00 лв.
Без данък:72.00 лв.
Купи
Whey Isolate 454/908/1814 гр | Pure Nutrition За по-големи мускули Предотвратява ефективно катаболизма Помага за намаляването на мастните отлагания Су..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Купи
Позвънете