Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Аргинин (L-arginine) 1000 мг 100 таблетки Топ Цена | 21st Century

Аргинин (L-arginine) 1000 мг 100 таблетки Топ Цена | 21st Century
Аргинин (L-arginine) 1000 мг 100 таблетки Топ Цена | 21st Century
Аргинин (L-arginine) 1000 мг 100 таблетки Топ Цена | 21st Century
Аргинин (L-arginine) 1000 мг 100 таблетки Топ Цена | 21st Century
Аргинин (L-arginine) 1000 мг 100 таблетки Топ Цена | 21st Century
Аргинин таблетки от 21st Century е есенциална аминокиселина на най-добра цена. L-arginine стимулира имунната система и растежа на мускулите.Научете повече

L-Arginine 1000 мг 100 таблетки | 21st Century 

L-Arginine е есенциална аминокиселина, която поддържа здравословно тренировъчните програми и имунната система.

Аргининът е основна аминокиселина, наподобяваща градивните елементи на протеина. Той участва в много биохимични процеси, свързани с нормалните физиологични реакции на тялото. L-аргинин от 21st Century на специална цена подкрепя имунната функция и въздейства здравословно на тренировъчната програма.

Аргининът е основен прекурсор на азотния окис, който помага да се поддържа тонус на кръвоносните съдове.

Една от най-добрите ползи от Л-аргинин е това, че намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Производството на азотния оксид е другата полза.

Какво представлява Аргинина?

Л-аргинин 1000 мг на топ цена от 21st Century помага за увеличаване на мускулната маса.

Аргининът е алифатна аминокиселина, която в организма съществува в свободно състояние или влиза в състава на много белтъци, силно застъпена е при протамините (нискомолекулни ядрени белтъци, които заместват хистоните в късните етапи на сперматогенезата) и хистоните. Аргинин на невероятна цена допринася за ускорената синтеза на соматотропен хормон и на други хормони. Участва в образуването на урина и в обмяната на азота.

Аргининът е донор и естествен преносител на азот. Нитрозо-групата е основното вещество, регулиращо тонуса на артериалните съдове, от което зависи диастоличното налягане (при недостиг на аргинин то нараства). Аргининът участва в цикъла на преаминиране (орнитин-цитрулин-аргинин) и извеждане от организма на крайния азот, който е продукт от разпадането на белтъците.

Аргининът е носител и донор на азота, необходим за синтезата на мускулна тъкан – способства за увеличаване на мускулната маса и намаляване на мазнините при нормално физическо натоварване. Аргинин на супер цена притежава и психотропни ефекти, като способства за подобряване на настроението, активността и половата функция.

Защо да приемате Л-Аргинин на 21st Century на изгодна цена?

Когато приемат аргинин, трениращите хора подсилват имунната си система и това им позволява да тренират по-здраво и да избегнат неприятните последици от претоварването. L-Arginine участва в протеиновия синтез в организма. Помага за изграждането на мускулите, производството на сперматозоиди, елиминирането на крайни токсични продукти на обмяната. Тези, които използват стероиди, е желателно да приемат допълнително аргинин, тъй като често тези хора имат повишени нива на лош холестерол – състояние, което се подобрява именно с приемането на аргинин. Хората, които са с наднормено тегло или които се възстановяват от травма, както и тези с проблеми с ерекцията, също биха усетили подобряване на физическото си състояние, ако приемат Л-Аргинин на добра цена

L-Аргинин на 21st Century Health Care се предлага на много изгодна цена

Кои са другите източници на аргинин?

Основният източник на L-аргинин са растителните и животинските протеини. Аргинин в голямо количество има и в ядките и семената като фъстъци, бадеми, тиквени семки, соя ,нахут, сусам и други.

Повече хормон на растежа означава по-голям мускулен растеж, засилено топене на мазнините, по-големи количества енергия за всичко, с което се занимавате, и заздравяване на съединителните тъкани, което означава по-интензивни и качествени тренировки с по-малък риск от травми. Термогенните и анаболните ефекти на хормона на растежа отдавна са добре известни на много бодибилдъри и силови спортисти, които почти винаги разчитат на L-аргинин при своята подготовка.

Какви са функции на Аргинина?

Аргининът играе ключова роля при клетъчното делене. Редуцира времето за заздравяване на рани и е особено важен при фрактури на костите. Ускорява изхвърлянето на токсичния амоняк от организма. Подобрява имунната функция. Стимулира синтеза на растежни хормони. Стимулира натрупването на мускулна маса. Потиска натрупването на мазнини и намалява риска от сърдечни заболявания. Прекурсор е на синтезата на азотен оксид и подпомага понижаването на кръвното налягане. Прекурсор е и на урея, орнитин и агматин, необходим е за синтезата на креатин. Може да се използва и за синтез на полиамини. Подобрява продукцията и жизнеността на сперматозоидите.

Аргинин таблетки от 21st Century е есенциална аминокиселина на най-добра цена.Всяко човешко тяло има нужда от определено количество аргинин. Хората, които имат нужда от тази аминокиселина, са подрастващите, спортистите, хората с наднормено тегло и възрастните хора. При децата той е много важен, защото защитава и подпомага развитието на имунна система.

Клинично доказано е, че аргинин в комбинация с калций е значително по-ефективен за намаляване на кариеса и лечение на дентинова чувствителност. Обща аминокиселина, аргининът се намира естествено в слюнката и се метаболизира от определени повишаващи рН бактерии в устата, които генерират алкали вместо киселини. В нормална и неутрална среда за орално рН добавянето на калций помага в процеса на реминерализация. Освен това е доказано, че тези две хранителни вещества запушват и уплътняват отворените дентинови каналчета. 

Освен това, аргининът се използва и за детоксикация на амоняк, който е изключително токсично вещество за централната нервна система и други тъкани. Има убедителни доказателства, че аргининът регулира междуорганния метаболизъм на енергийните субстрати и функцията на множество органи. Резултатите както от експериментални, така и от клинични проучвания показват, че аргинин е хранително необходима аминокиселина за сперматогенезата, ембрионалното оцеляване, растежа на плода и новороденото, както и поддържането на съдовия тонус и хемодинамиката. 

Някои доказателства подкрепят ползата от добавките с L-аргинин за намаляване на систолното и диастоличното кръвно налягане при възрастни с хипертония и намаляване на честотата на придобити в болница инфекции и продължителността на престоя в болницата за хирургични пациенти. Метаанализ от 2011 г. на 11 двойно-слепи, плацебо контролирани клинични проучвания сред 387 участници, които оценяват въздействието на аргинин върху кръвното налягане, предполага, че тази интервенция може да намали както систолното, така и диастоличното кръвно налягане сред тези, консумиращи аргинин всеки ден.

Една от най-изследваните ползи от Аргинин (L-arginine) 1000 мг 100 таблетки от 21st Century е справянето с еректилната дисфункция. L-аргининът създава азотен оксид (NO) в организма, който помага да се отпуснат кръвоносните съдове, позволявайки на богатата на кислород кръв да циркулира по-свободно до тъканите, където са необходими. Здравословният кръвен поток е от съществено значение при всеки, страдащ от еректилна дисфункция. 

L-аргинин отдавна се използва от хора с дефицит на човешки растежен хормон (HGH). Тестът за резерв за растежен хормон се използва, за да се определи дали HGH, освобождаван от хипофизната жлеза, е дефицитен или не. Тестът се провежда чрез инжектиране на аргинин в тялото, за да се повишат нивата на HGH, като се измерва способността на хипофизната жлеза да секретира растежен хормон в отговор. 

Защо да изберем Аргинин (L-arginine) 1000 мг 100 таблетки от 21st Century?

  • Подпомага сърдечно-съдовото здраве
  • Подобрява притока на кръв към жизненоважни органи
  • Борба с негативните ефекти от преждевременното сърдечно-съдово стареене
  • Може да помогне за намаляване на телесните мазнини
  • Подпомага здравословното сексуално представяне
  • Поддържа здрави нива на кръвната захар в нормални граници
  • Може да повиши нивата на енергия

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка по време на хранене. Да се приемат до 3 таблетки дневно.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност:%ПДД
L-аргинин (от L-аргинин хидрохлорид)1000 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, натриева кроскармелоза, стеаринова киселина. Съдържа <2% магнезиев стеарат, PEG, фармацевтична глазура, поливинилов алкохол, силициев диоксид, титаниев диоксид.

Без добавени захар, консерванти и изкуствени овкусители.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар, преди да започнете да приемате тази добавка, ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване, приемате някакви медикаменти или имате планирана медицинска процедура! Прекратете употребата на продукта и се свържете с лекар, ако се появят някакви нежелани реакции! Съхранявайте на стайна температура!

Състав
Л-Аргинин(от L-аргинин хидрохлорид) 1000 мг
НЕ съдържаглутен. Безусловно гарантиран продукт за чистота, свежест и сила на действие. Без добавена захар, сол, консерванти и изкуствени аромати.
Други съставкиЦелулоза, кроскармелоза натрий, стеаринова киселина, силициев диоксид, фармацевтична глазура, магнезиев стеарат, титанов диоксид.
Прием и дозировка
Прием и употребаКато суплемент аргинин се приема от 3,5 до 15 грама дневно. Да се приема на гладно със сок или вода.За по-добри резултати в секса взимайте по 3 - 5 грама L-аргинин, около 45 минути преди акта. За оформяне на мускулатурата вземайте 2 - 3 грама - един час преди тренировка.За подпомагане на имунната система, с цел стимулиране и подобряване на общото физическо състояние взимайте 2-3 грама преди сън.
ВниманиеДа се ​​съхранява на място, недостъпно за деца. Продукта не е предназначен за бременни и кърмачки. Да се ​​съхранява при стайна температура.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Аргинин Алфа-Кетоглутарат 250 гр | MYPROTEIN Мощен анаболен и анти-катаболен ефект Стимулира изграждането на мускулна маса Увеличава силата и повишава..
45.99 лв.
Без данък:45.99 лв.
Купи
L-Arginine (Аргинин) 3000 мг 90 таблетки Natrol Поддържа мускулната маса Подобрява издръжливостта при мускулно натоварване Поддържа нервната система L..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Купи
Аргинин с Алфа-Кетоглутарат на прах (AAKG Powder) 250/500/1000 гр | Pure Nutrition Подобрява плътността на мускулите За по-бързо възстановяване Подобр..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Купи
Позвънете