Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Слънцезащитен еликсир 180 мл. Топ Цена | Doleran Cosmetics

Слънцезащитен еликсир 180 мл. Топ Цена | Doleran Cosmetics
xxx
Слънцезащитен еликсир 180 мл. Топ Цена | Doleran Cosmetics
Слънцезащитен еликсир 180 мл от Doleran Cosmetics на топ цена е течен продукт с чудесен аромат на ананас, отлично помагащ за равномерния, красив и траен загар на кожата. Filter sun Protect Liquid защититава кожата от вредните UV лъчи и може да възвърне есНаучете повече
29.90 лв.
Без данък: 29.90 лв.
  • Наличност:
  • Марка: Doleran Cosmetics
  • Модел: Filter sun Protect Liquid 180 ml
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Слънцезащитен еликсир 180 мл. | Doleran Cosmetics

  • Ще Ви помогне бързо да получите приятен здравословен загар
  • Защитава клетките в по-дълбоките кожни слоеве, като извършва защитна филтрация
  • Влияе благоприятно за равномерното и здравословно получаване на устойчив загар на кожата
  • Способства за възстановяване естествените нюанси на косата
  • Слънцезащитен еликсир 180 мл е на топ цена от Doleran Cosmetics

Какво знаем за Слънцезащитен еликсир?

Слънцезащитен еликсир 180 мл от Doleran Cosmetics на топ цена подпомага естествената реакция на тялото към UV лъчите за образуването на меланин в кожатаКрасотата, младостта и здравето на кожата Ви се запазват главно отвътре, а не само с кремове и процедури.

Продължителното пребиваване под преките сленчеви лъчи е способно да Ви поднесе множество неприятни изненади и дори здравословни проблеми. Но не всичко е толкова лошо, колкото изглежда. За щастие, има специални козметични продукти и хранителни добавки, съдържащи слънцезащитни филтри и вещества, които могат надеждно да Ви предпазят от опасното влияние на слънчевите лъчи.

Слънцезащитен еликсир 180 мл от Doleran Cosmetics на страхотна цена подпомага естествената реакция на тялото към ултравиолетовите лъчи за образуването на кафявия пигмент меланин в кожата. Ще Ви помогне да добиете чудесен дълготраен загар равномерно и здравословно и ще съхрани здравето на Вашата кожа. Филтрира вредните UV лъчи.

Как действа Слънцезащитен еликсир течен?

Течната хранителна добавка с чудесен аромат на ананас Filter sun Protect Liquid 180 ml комбинира вещества, които ще подпомогнат образуването на меланин във Вашия организъм. Има филтриращо действие за вредните ултравиолетови лъчи и доставя много полезни елементи.

Меланинът е пигмент, който изпълнява важни функции – оцветява косата, кожата, ириса на очите в определен цвят и е от значение за равномерното образуване на тена. Синтезът на меланин се извършва за сметка на меланоцитите – клетки, които защитават тялото от отрицателното въздействие на околната среда. Той е пигмент, който участва в метаболизма. Тъмнокафявите съединения се намират в дълбоките слоеве на епидермиса, а тяхното производство се активира по време на слънчевите бани. Пигментът, образуващ се в кожата на човека, може да дава оттенък на косата. Той е свързан с генотипа, а количеството му се определя от факторите на околната среда. Слънцезащитен еликсир 180 мл повлиява благоприятно производството на тъмнокафявите съединения, от чието количество зависи загарът. Това означева, че по-голямото количество пигмент, произведено от Вашия организъм, ще доведе до по-бързото покафеняване на кожата Ви, а недостигът му я излага на опасност. Пигментът се формира от две аминокиселини – фенилаланин и тирозин.  

Filter sun Protect Liquid 180 ml от Doleran Cosmetics на супер цена комбинира вещества, подпомагащи образуването на меланин в тялото за получаване на красив шоколадов загарЕдна от съставките на Filter sun Protect Liquid 180 ml е аминокиселината L-тирозин, която е важна за производството на пигмента. Като негов предшественик, съединението е отговорно за намаляването на опасността, свързана с прекомерния оксидативен стрес, причинен от UV лъчите, достигаща до кожата и очите. L-тирозин е ключов субстрат в първата фаза на меланогенезата, където той се трансформира в L-дихидроксифенилаланин (L-DOPA), който е подложен на допълнителни биохимични промени. Меланинът представлява група от пигменти. В тази група можем да различаваме еумеланин и феомеланин. Еумеланин, благодарение на способността си да абсорбира UV лъчите, демонстрира фотозащитен ефект. Освен това може да неутрализира свободните радикали и реактивните кислородни видове.

Използвайки Слънцезащитен еликсир 180 мл на атрактивна цена Вие ще поддържате добрия външен вид на кожата си – по-стегната, еластична и тонизирана, благодарение на съдържащитите се в него медни пептиди. Това са група аминокиселини, които имат широко приложение. Известни са с уникалната си способност да подобряват естествения озаздравителен процес на раните, успешно се включват в процесите на ремоделиране на тъканите, подобряване на вътрешната структура на кожната матрица, намаляване на белезите и имат защитно и противовъзпалително действие. Пептидите „презареждат" стареещите фибробласти, като им осигуряват източник на клетъчна енергия. Те се връщат към нормалното си състояние и започват да синтезират нови компоненти на междуклетъчната матрица, включително колаген. Благодарение на тях се засилва действието на антиоксидантите, а също така възстановяват киселинната кожна бариера. Това ги прави много подходящи след къпане в морето или басейна, където тази бариера се нарушава много лесно.

Също така Filter sun Protect Liquid 180 ml ще Ви помогне да съхраните по-дълго красивия летен загар. В него се съдържа бета-каротин, чийто прием е ефективен и надежден помощник за това. Той е антиоксидант, който отблъсква вредните кислородни атоми, появяващи се най-вече при слънчево изгаряне, и е основният източник на витамин А в диетата ни. Това полезно вещество улеснява бързото натрупване в тялото на меланин (отговорен за шоколадовия тен) и същевременно подпомага защитните механизми на кожата срещу опасното влияние на UV лъчите. Заедно с това, ако Вие сте придобили вече загар, той ще е с красив и равномерен цвят.

Слънцезащитен еликсир 180 мл от Doleran Cosmetics на отлична цена може да възвърне естествените нюанси на косатаТечната хранителна добавка Filter sun Protect Liquid 180 ml съдържа още витамините А, С и Е, които също са мощни антиоксиданти. Витамин А чудесно въздейства на кожата, когато тя е вече увредена от слънцето. Спомага за задравянето и поддържането на епитела. Неутрализира опасните ефекти от окисляването в организма, предизвикано от вредните, крайно реактивни и нестабилни атоми на кислорода. Действа много добре за намаляване симптомите на увреждане от слънцето и стареене на кожата, като намалява фините линии и бръчки и фотопигментните петна. Витамин С помага за предотвратяване на кожното увреждане, участва в колагеновия синтез и се противопоставя на опасното действие на ултравиолетовите лъчи. Спомага за регенерирането в тялото на витамин Е, чиито количества в кожата значително се редуцират при излагането на UV лъчите. Витамин Е има мощно антиоксидантно действие, предпазващо кожата от увреждане в резултат от вредните лъчи на слънцето и запазва влагата в нея. Защитава тялото от опасното влияние на нестабилните кислородни форми.

В състава на Слънцезащитен еликсир 180 мл е включен и магнезий – наричан „минералът на красотата”. Неговият недостиг в организма е причина за появата на лош тен на лицето, зощото кожата е сред първите потърпевши от дефицита му. Стоенето на слънце през лятото става причина зa загyбата на минерала, което го прави основна съставка през този сезон.

Не на последно място по важност е и действието на съдържащите се в Filter sun Protect Liquid 180 ml витамини от група В. За тях е известно, че взаимно се допълват и също са важни за запазването на красивия и равномеран загар. Дефицитът на някое от тези вещества става причина за пигментации по кожата. Полезните вещества от група В са много ефективни при редица проблеми на кожата. Благодарение на тях се засилва колагеновият синтез и намалява пигментацията и зачервяването на кожата.

За да обобщим, Слънцезащитен еликсир 180 мл от Doleran Cosmetics на изгодна цена е висококачествена течна хранителна добавка, която отлично помага за равномерния, красив и траен загар на кожата. Превантивното й приемане 7 дни преди пребиваването на слънце или солариум, както и след това, ще Ви помогне да придобиете красив и устойчив тен и да защитите своята кожа от вредните UV лъчи.

Начин на употреба: приемайте по 10 мл дневно. Може да приемате продукта до 6 месеца от първия му прием. Filter sun Protect Liquid е подходящ за диабетици.

Дозировка: 10 мл

Дози в опаковка: 18

Състав в 1 доза (10 мл)Стойност%ПДД
L-тирозин (прекурсор на меланин)500 мг**
Mеден лизин комплекс2 мг/Cu-1 мг/**
Mагнезиев глюконат (Mg)25 мг**
Aскорбинова киселина  (Витамин С)80 мг**
Витамин В3 (никотинамид)36 мг NE**
Витамин Е25 мг αTE**
Витамин В5 (пантотенова киселина)12 мг**
Бета-каротен (прекурсор на Вит.А)7 мг**
Витамин В6 (пиродоксин)4 мг**
Витамин В2 (рибофлавин)2,8 мг**
Витамин В1(тиамин)2,2 мг**
Витамин В9 (фолиева киселина)400 мкг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: подсладител – стевиол гликозид 200 mg/kg, ароматизант – екзотик ананас и консерванти/калиев сорбат, натриев бензоат/, емулгатор – гума ксантан.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Педиатрична популация: Безопасността и ефикасността на Filter sun Protect Liquid при деца под 12 години не са установени. Няма достатъчно налични данни.

Противопоказания: не са наблюдавани в посочените дози.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Kalivi Day Cream SPF 20 30 мл | Amrita Laboratory Високо качество, гарантирана ефикасност Слънцезащитен фактор 20! При дефекти и пигментни петна, полу..
43.20 лв.
Без данък:43.20 лв.
Купи
Позвънете