Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Елагова Киселина 300 мг капсули Цена I Supplement Spot

Елагова Киселина 300 мг капсули Цена I Supplement Spot
Елагова Киселина 300 мг капсули Цена I Supplement Spot
Не се произвежда
Елагова Киселина 300 мг капсули Цена I Supplement Spot
Елагова Киселина 300 мг капсули Цена I Supplement Spot
Елагова Киселина 300 мг капсули Цена I Supplement Spot
Елагова Киселина 300 мг 60 таблетки от Source Naturals на страхотна цена предпазва сърцето от патологии и има антиоксидантни свойства. Ellagic acid пречиства черния дроб и кръвта и има противораково действие.Научете повече
79.90 лв.
Без данък: 79.90 лв.
 • Наличност: Не се произвежда
 • Марка: Source Naturals
 • Модел: Ellagic acid 300 mg 60 tablets
 • SKU: SNS-46304, SNS-01630

Ellagic acid 300 mg 60 tablets I Source Naturals

 • Пречиства от свободните радикални молекули
 • Срещу патологични състояния на сърцето
 • Провокира апоптозата на туморните клетки
 • За зарастването на рани по-бързо
 • За чернодробно пречистване
 • Повишава нивото на храносмилателни ензими
 • Елагова Киселина 300 мг таблетки на страхотна цена от Source Naturals разширява кръвоносните съдове

Ellagic acid от Supplement Spot провокира умирането на раковите клетки и пречиства черния дробКакво знаем за Ellagic acid?

Елагова Киселина се отнася към полифенолните съединения. Тези съединения са много разпространени в растителния свят. Смята се, че Елагова киселина се среща в повече от 700 вида растения, в това число в плодовете и в горските плодове. Независимо, че тази киселина не е жизнено необходима за човека вещество, потенциално тя е едно от най-ефективните противоканцерогенни средства.

Ellagic acid 300 мг 60 таблетки от Source Naturals на изгодна цена има антиоксидантни свойства, тоест, способства снижаване активността на свободните молекули на кислород (радикалите) в организма на човека. Без да им позволява да се разпръскват в тялото, защитава клетките от увреждане. Елагова киселина била открита заедно с галова киселина и пирогалова киселина от химика Анри Браконо през 1831 година. Юлий Леве бил първият човек, който синтезирал Елагова киселина чрез нагряване на галова киселина за сметна на арсенова киселина. Максимилиан Ниренщейн пък, изследвайки естествените феноли и танини присъстващи в различните видове растения, заедно с Артур Джордж Пъркин, получил Елагова киселина от някои конкретни плодове през 1905 година.

Как действа Елагова Киселина на капсули?

Ellagic acid 300 mg 60 tablets активира детоксикацията на чернодробните ензими и в резултат на това пречиства от продуктите на разпад на канцерогенни клетки в серума на кръвта. Предотвратява свързване на канцерогените със структурите на ДНК в клетките и случи като антиоксидант и „чистач” от най-висока степен на деструктивните безкислородни свободни радикали. Подбужда раковите клетки към апоптоза (процес на самоунищожаване) и стимулира имунната система за унищожаването им. Възпрепятства развитие на сърдечни болести, ускорява процесите на зарастване на раните и пречиства черния дроб от фиброзните разраствания в резултат на замърсяване с различни химикали. Елагова Киселина от 300 мг 60 таблетки има антиоксидантно, противораково, антимутагенно и антиканцерогенно действие. Също така спира възпаленията, алергиите и вирусите и помага при кръвоизливи. Предпазва сърцето от патологии и помага за редуциране на тъканите. Също така спомага за увеличаване количеството на храносмилателни ензими в стомашния сок. Поддържа дейността на сърдечно-съдовата система като съдейства за разширяване на съдовете и за понижаване на кръвното налягане. Намалява количеството холестерол и инхибира окислението на липидите. Укрепва стените на капилярите, в това число и на очите и на мозъка.

Ellagic acid премахва бръчките по кожата и има антиоксидантен ефектEllagic acid 300 мг на таблетки от Source Naturals помага и при онкологични патологии. Има хематопротектен ефект, помага при различни химически индуцирали видове рак. Съдейства на черния дроб за разрушаването или премахването на канцерогенните вещества от кръвта. Защитава свързващите точки на ДНК от увреждане и възпрепятства естроген-индуцирана канцерогенеза на млечната жлеза чрез модулиране на ензимите на метаболизма на естрогените в тялото. Стимулира инкапсулирането на раковите тъкани, противодейства на ангиогенезата като инхибира ендотелиалните и тромбоцитарните фактори на растежа. Подпомага съпротивата към раковите клетки и радио- и химиотерапията.

Елагова Киселина таблетки поддържа функционирането на черния дроб и защитава от химически провокирана чернодробна фиброза. Понижава скоростта на размножаване на вирусите в тялото и разрушава различни бактерии, предизвикващи стомашна язва. Инхибира и растежа на патогенни гъбички. Освен това защитава кожата от дегенериране като блокира ензимите, разрушаващи колагена и довеждащи до появата на бръчки и фотостареене на дермата. Също така премахва кожните възпаления. Ellagic acid 300 mg на супер цена прекратява деленето на ракови клетки изключително бързо, предизвиква нормализация на клетъчната апоптоза в случай на рак на млечните жлези, рак на панкреаса, рак на хранопровода, рак на кожата, рак на дебелото черво и на простатата. Предотвратява и разрушението на ген p53, който отговаря за възпрепятстване възникването на рак и на папилома вирус. Елагова Киселина от 300 мг на 60 таблетки от Source Naturals укрепва съединителната тъкан, която удържа разпространението на тумори, има способността да инхибира растежа на тумора и защитава от увреждане хромозомите в процес на лъчетерапия.

Още ползи при прием на Ellagic acid:

 • За укрепване на съединителната тъкан
 • Предпазва от появяването на бръчки
 • Поддържа количеството колаген
 • Възпрепятства разрушаването на здравите клетки
 • Спира разпространяването на раковите клетки
 • Подпомага ефективността на химиотерапията
 • Елагова Киселина 300 мг 60 таблетки от Source Naturals на добра цена помага срещу вируса папилома
 • Срещу рак на хранопровода, дебелото черво, кожата
 • Пречиства кръвта
 • Срещу дермалното стареене
 • Има антиоксидантен ефект

Препоръчителен прием: Приемайте от 1 до 3 таблетки дневно.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД


Екстракт от листа на малина (40% еллагитанини) 
Добива

300 мг
Ellagitannins  120 мг  †

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: Микрокристална целулоза, стеаринова киселина, модифицирана целулозна смола и колоиден силициев диоксид.

Подходящ за вегетарианци и хипоалергенни: Не съдържа мая, млечни продукти, яйца, глутен, царевица, соя или пшеница. Не съдържа захар, нишесте, сол, консерванти или изкуствени цветове и аромати.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Преди да започнете приема на този продукт, се консултирайте с Вашия лекар ако страдате от някое заболяване, приемате някакви медикаменти, бременна сте или кърмите!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете