Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Екстракт от чесън GarliPure 500мг 200 капсули Natrol

Екстракт от чесън GarliPure 500мг 200 капсули Natrol от виде GarliPure 500mg Formula 200 capsules в категория . Екстракт от чесън GarliPure 500мг 200 капсули Natrol 100% чист екстракт от чесън Поддържа здравословните нива на холестерола Подобрява кръвообр
xxx
Екстракт от чесън GarliPure 500мг 200 капсули Natrol
Екстракт от чесън GarliPure 500мг 200 капсули на супер цена от Natrol поддържа здравословните нива на холестерола и подобрява кръвообращението. Научете повече
42.00 лв.
Без данък: 42.00 лв.
 • Наличност:
 • Марка: Natrol
 • Модел: GarliPure 500mg Formula 200 capsules
 • SKU: NTL-12000
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-03-03 13:47:24

Екстракт от чесън GarliPure 500мг 200 капсули Natrol

 • Natrol разработват нова формула с екстракт от чесън, създадена за да поддържа нормална сърдечна дейност и правилното кръвообращение. 100% чист екстракт от чесън
 • Поддържа здравословните нива на холестерола
 • Подобрява кръвообращението
 • 100% без мирис 
 • Под формата на меки капсули
 • Натурален източник на гама глутамилцистеини, алицин, сулфур
 • Подобрява сърдечната функция и укрепва сърцето

Ако искате да помогнете на сърцето си да работи по-добре и по-дълго? Ако искате да подобрите кръвообращението си и да поддържате здравословни нива на холестерола, то тогава GarliPure капсули на топ цена от Натрол е подходящата добавка за вас.

Какво представлява GarliPure?

GarliPure е продукт на Natrol, който моЕкстракт от чесън GarliPure на Natrol съдържа алицин, която е най важната и основна съставка на чесъна.же да има изключително благоприятно въздействие на здравословното ви състояние.Natrol разработват нова формула с екстракт от чесън, създадена за да поддържа нормална сърдечна дейност и правилното кръвообращение. Добавката GarliPure капсули на топ цена ще ви помогне да се справите с ежедневните натоварвания, със стреса и освен това ще балансира холестерола.
Целият процес за създаването на тази добавка е контролиран - от семената до крайния продукт. Чесънът се дехидратира чрез високотехнологичен метод. Natrol GarliPure съдържа 100% чист, стандартизиран екстракт от чесън, чиито свойства са оптимизирани с GarlicActives. Идеята на продукта е да се осигури максимален баланс за най-важните съставки на чесъна, и за това благотворното действие на GarlicActives се установява чрез много лабораторни тестове, за да се докаже качеството на GarliPure. Целият процес на обработка на чесъна е контролиран  и чесънът преминава през високотехнологичен метод на дехидратация. Екстракт от чесън GarliPure на Natrol съдържа алицин, която е най важната и основна съставка на чесъна.
Екстрактът от чесън на Natrol на страхотна цена се отличава с контролирани нива на миризма. При тотална липса на мирис е било установено и отсъствието на някои ключови съставки, сред които – алиназа.

Как действа Екстракт от чесън GarliPure?

GarliPure е продукт на Natrol, който моЕкстракт от чесън GarliPure на Natrol съдържа алицин, която е най важната и основна съставка на чесъна.же да има изключително благоприятно въздействие на здравословното ви състояние. Може би знаете, че чесънът е един от най-мощните антиоксиданти и има свойството да пречиства организма ви. Благодарение на естественото му действие да балансира нивата на холестерола в кръвта, GarliPure от Natrol ще осигури всичко необходимо на организма ви, с цел да поддържа в добро състояние кръвоносната ви система.
Основната съставка в GarliPure е чесън в стандартизиран вид, което само доказва, че наличието на GarlicActives е напълно достатъчно, за да получите най-доброто от свойствата на чесъна. На алицинът в чесъна се дължи и така характерният аромат, в комбинация с лютия му вкус.
Основната задача на GarliPure е да се пребори с вредата от свободните радикали в тялото Ви. Последните могат да причинят нездравословни ефекти за човешкия организъм, а някои радикалите дори са в състояние да предизвикат и рак.
Алицинът в Екстракт от чесън GarliPure има антибактериално действие. Когато това вещество  навлезе в кръвта ви започва едно пречистване на белите дробове, както и на вътрешните органи. Същият ефект може да има и върху кожата ви. Благодарение на алицина в GarliPure ще се предпазите от редица болести.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули, 2 пъти дневно по време на хранене.

Дозировка: 2 капсули
Дози в опаковка: 100

Състав:Стойност:%ПДД
Pur-Gar® Екстракт от чесън (Allium sativum) (крушка)1гр*
Gamma Glutamylcysteines15000 мкг*
Алиин10000 мкг*
Сяра8000 мкг*
Thiosulfinates1600 мкг*
Allicin 1500 мкг*

* Daily стойност не е установено.

Други съставки: желатин, магнезиев стеарат и вода.
Предупреждения: Моля, консултирайте се с вашия лекар преди употреба, ако имате или подозирате, медицинско състояние, приемате лекарства с рецепта, или сте бременна или кърмите.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете