Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Цинк Магнезий и Витамин Б Zn Mg B 90 таблетки Цена Bioproduct Nutritional Supplements

Цинк Магнезий и Витамин Б Zn Mg B 90 таблетки Цена Bioproduct Nutritional Supplements
xxx
Цинк Магнезий и Витамин Б Zn Mg B 90 таблетки Цена Bioproduct Nutritional Supplements
Цинк Магнезий и Витамин Б6 таблетки Bioproduct Nutritional Supplements на топ цена увеличава силата и издръжливостта, увеличава производството на тестостеронНаучете повече
21.00 лв.
Без данък: 21.00 лв.

Цинк Магнезий и Витамин Б Zn Mg B 90 таблетки Bioproduct Nutritional Supplements

 • Bioproduct Nutritional Supplements създават един страхотен продукт Цинк Магнезий и Витамин Б таблетки на супер цена, който ще ви осигури необходимата доза цинк, магнезий и Витамин В.Увеличава силата и издръжливостта
 • Подсилва имунната защита на организма
 • Намалява чувството на умора и изтощение
 • Увеличава производството на тестостерон
 • За здрави кости и зъби
 • Стимулира растежа на мускулната маса
 • Подпомага възстановяването
 • Цинк Магнезий и Витамин Б Zn Mg B 90 таблетки Bioproduct Nutritional Supplements на изгодна цена

Човешкият организъм има всекидневна потребност от основни макро- и микронутриенти, независимо от стреса на който сте подложени или начина ви на живот. Някои ключови вещества са необходими, защото подпомагат всички метаболитни процеси в тялото ви. Микронутриентите като витамини, минерали, антиоксиданти и ензими имат важна роля за определени реакции. Цинк и магнезий, са едни от важните минерали или т.нар. кофактори за ензимните процеси, като участват в над 300 ензимни реакции.

Как действа Цинк Магнезий и Витамин Б?

Магнезият, витамин В6 и цинкът формират добре позната тройка от активни съставки, които перфектно работят заедно.Bioproduct Nutritional Supplements създават един страхотен продукт Цинк Магнезий и Витамин Б таблетки на супер цена, който ще ви осигури необходимата доза цинк, магнезий и Витамин В. Основното действие на Zn Mg B е да подобрява производството на тестостерон, да съкращава времето за възстановяване, да стимулира растежа на мускулната маса и да повишава силата и издръжливостта.
Магнезият, витамин В6 и цинкът формират добре позната тройка от активни съставки, които перфектно работят заедно. Продуктът е разработен в лесно усвоима форма, предназначена да подпомага правилното функциониране на мускулите и нервната система.

Защо да приемате Цинк Магнезий и Витамин Б?

Цинк Магнезий и Витамин Б на таблетки може да повишава енергията и да намалява умората. Този продукт на Bioproduct Nutritional Supplements ще ви направи по-издръжливи. Освен това може да подобрява мускулната координация и рефлекси. Заздравява мускулните влакна и подобрява тяхното съкращение. Цинк Магнезий и Витамин Б на топ цена намаля времето за възстановяване на костите и хрущялите, увеличава нивото на тестостерона, капацитета на мускулите и общата сила.
 • Цинк Магнезий и Витамин Б на таблетки може да повишава енергията и да намалява умората. Въпреки че е в малки количества, цинкът е особено важен за човешкото тяло. Взима участие в работата на всяка клетка и в над 300 ензимни реакции. Най-голямо количество от този минерал се открива в костите и мускулите, ноктите и косите. Основната функция на цинка, определя големият интерес към него – той е ключов регулатор в производството на тостестерон, а тестостеронът е играе основна роля за силата, нарастването на мускулите и мъжествеността като цяло.
 • Друга важна съставка в  Zn Mg B  е магнезият - един минерал, който осигурява категоричен антикатаболен ефект и намалява до минимум нивата на кортизола, или т.нар. “хормон на стреса“. Наричат го още защитник на нервната система. Той активира няколко ензима, взимащи участие в процесите на производство на енергия; участва в белтъчния синтез, в нормалното клетъчно деление, в балансираното функциониране на нервната система и в процеса на мускулното съкращение. Именно за това, при дефицит на магнезий в организма се наблюдават  симптоми свързани с мускулна дисфункция, подобни на мускулна слабост, или спазмофилия.
 • Витамин В6 е третата съставка в Цинк Магнезий и Витамин Б, която има синергетичен ефект и подпомага  усвояването на тази формула. Витамин B6 поддържа нормалните функции на  нервната система и физиологичните функции. Освен това Витамин B6 има способността да намалява чувството на умора и изтощение и в същото време укрепва имунната система. Формулата на Bioproduct Nutritional Supplements комбинира Магнезий и Витамин В6  - изключително полезни за хора, подложени на високо физическо и психическо натоварване.

Формулата на Bioproduct Nutritional Supplements комбинира Магнезий и Витамин В6 - изключително полезни за хора, подложени на високо физическо и психическо натоварване.На кого препоръчваме Цинк Магнезий и Витамин Б6?

 • хора, подложени на интензивно физическо натоварване: спортисти
 • хора, полагащи тежък физически труд
 • за всички, които искат повече енергия в сивото си ежедневие
 • хора, подложени на интензивно психическо натоварване: стрес на работното място, изпити и др.

Препоръчителен прием: Приемайте максимум до 3 таблетки преди лягане.

Дози в опаковка: 30 таблетки
Опаковка: 90 таблетки
Състав:Стойност:%ПДД
Цинк Zn5мг*
Магнезий Mg80мг*
Минерали Mn1мг*
Витамин B63мг*
Други съставки: микрокристална целулоза, кополивидон, магнезиев стеарат.

Начин на съхранение: Да се съхранява при стайна температура на място недостъпно за малки деца.
Внимание! Този продукт не е лекарствено средство и заместител на разнообразно хранене.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

MgZB 90 таблетки | OstroVit Изцяло натурален продукт За силна имунна система Благоприятства продължителния и качествен сън За по-здрави мускули и кост..
18.95 лв.
Без данък:18.95 лв.
Позвънете