Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Чай Гинко Билоба 42 филтъра Топ Цена I BioEfe

Чай Гинко Билоба 42 филтъра Топ Цена I BioEfe
Не се преглага
Чай Гинко Билоба 42 филтъра Топ Цена I BioEfe
Чай Гинко Билоба 42 филтъра от BioEfe на изключителна цена подобрява общото състояние, стимулира паметта и концентрацията, нормализира функциите на организма, възстановява мозъчната дейност, отстранява главоболие.Научете повече
11.00 лв.
Без данък: 11.00 лв.
 • Наличност: Не се преглага
 • Марка: Nurs
 • Модел: Чай Гинко Билоба 42 филтъра BioEfe

Чай Гинко Билоба 42 филтъра I BioEfe

Какво знааем за Гинко Билобата?

Чай Гинко Билоба от BioEfe на изгодна цена способства не само за подобряване на паметта и за отлична концентрация на вниманието, но и за отстраняване на световъртеж и главоболие.

Гинко билоба е листопадно дърво с блестяща гладка кора със сивкаво-кафяв оттенък, което може да живее до две хиляди години. Отличава се пирамидална форма с плачеща или колоновидна корона. Клоните им нямат листа, а по тях са разположени малки израстъци с интересни ветрило-подобни листа с дълги дръжки. Растението цъфти през май, а размножаването му произтича вегетативно или чрез семена. 

Чай Гинко Билоба 42 филтъра от BioEfe на изгодна цена има полза при сериозни разстройства на зрението и слуха. Редовната му употреба способства не само за подобряване на паметта и за отлична концентрация на вниманието, но и за отстраняване на световъртеж и главоболие. Той е ефективен за интелектуалната активност, при заболявания на вените и облитерираща артеросклероза, тъй като подобрява реологичните свойства на кръвта и понижава тромбообразуването. Допълнителни преимущества са противовъзпалителното и вазорегулаторното ме въздействие върху организма. Полезен е при нарушения в кръвообращението и захарен диабет. 

Как действа Чай Гинко Билоба?

Чай Гинко Билоба 42 филтъра на BioEfe увеличава притока на кръв към главния мозък и защитава клетките от многочислените свободни радикали. Задържа стареенето, предотвратява инфаркт и инсулт. Възвръща жизнените сили и изостря умствените реакции на мозъка, оптимизира постъпването на кислород към него и помага при заболявания, като болест на Алцхаймер. Чай Гинко Билоба на страхотна цена способства за забавяне на фактора на активация на тромбоцитите, който води до различни възпалителни и имунни болести, в това число и увреждане на мозъка. Той способства за намаляване на холестерола и предотвратяване на запушване на артериите, което забавя кръвообращението, благодарение на което понижава риска от сърдечни проблеми. Оказва тонизиращо действие на кръвоносните съдове, като постепенно подобрява състоянието им. При системно използване е способен да предотврати възрастови изменения на главния мозък, микро-циркулацията на кръвта и укрепва съдовете. Благодарение на съдържанието на кверцетин и лутеин, Чай Гинко Билоба е мощен антиоксидант. Той снема излишната тревожност и умора след края на работния ден, възстановява естествената водна среда на клетката и укрепва нейните стени, като предотвратява въздействието на вредни вещества върху нея. Има подмладяващо действие, понижава агрегацията на тромбоцити и разрежда кръвта. 

Още ползи при употреба на Чай Гинко Билоба:

 • Помага при нервно напрежение
 • Способства за регенерация на клетките
 • Стимулира обменните процеси
 • Проявява антиоксидантни свойства
 • Подобрява зрението
 • Чай Гинко Билоба 42 филтъра от BioEfe на топ цена има подмладяващо действие
 • Използва се против възпаления
 • При главоболие

Начин на употреба: Едно филтърно пакетче се поставя в 200 мл. Гореща вода за 3-5 мин. Приема се 2-3 пъти дневно.
Дозировка: 1 филтърно пакетче
Дози в опаковка: 42
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете