Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Gioia Verde Classica 60% Арабика 1кг. Кафе на зърна Цена

Caffe Gioia Verde Classica 60% Арабика 1кг. Кафе на зърна Цена
Не се преглага
Caffe Gioia Verde Classica 60% Арабика 1кг. Кафе на зърна Цена
Кафе Джоя Верде Класика 60% Арабика 1кг. Кафе на зърна от Caffe Gioia на страхотна цена помага за бързо ободряване и действа полезно върху организма. Caffe Gioia Verde Classica 60% Arabika е с невероятен вкус и неподражаем аромат.Научете повече
39.95 лв.
Без данък: 39.95 лв.
  • Наличност: Не се преглага
  • Марка: Caffe Gioia
  • Модел: Caffe Gioia Verde Classica 60% Арабика 1кг.

Caffe Gioia Verde Classica 60% Арабика 1кг. Кафе на зърна

Caffe Gioia Verde Classica 60% Арабика 1кг. Кафе на зърна на страхотна цена има ободряващо действие и притежава неповторим вкусКакво знаем за Caffe Gioia?

Caffe Gioia е компания за производство на кафе, основана през 1981 година и е на световния пазар вече от повече от 50 години. Продуктите и се разпространяват на всичките континенти на планетата и се продават с огромен успех, заради високото качество на кафето, което произвежда.

Какво е Caffe Gioia Verde Classica 60% Арабика?

Кафе на зърна Кафе Джоя Верде Класика 60% Арабика от 1кг. е на топ цена и събира в себе си кафени зърна с най-високо качество – смесица от Арабика (60%) и Робуста (40%). Тази кафява напитка представлява не само ободряващо средство, но и страхотен старт на новия ден с неповторимите си аромат и вкус. А освен това в зърната се съдържат антиоксиданти, които предпазват от развитие на аритмия или други сърдечни проблеми. Caffe Gioia Verde Classica влияе много положително и при диабет и повишава магически настроението и чувството на радост, с което оправдава името си “Gioia”, което значи именно „радост”.

  • Кафе на зърна
  • Ободряваща напитка
  • Има антиоксидантен ефект
  • Отличителни вкус и аромат

Важно: Използвайте преди срока на годност, обозначен на опаковката! Да се съхранява на сухо място, без пряк достъп на слънчева светлина!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете