Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Gioia Oro 80% Арабика 1 кг. Кафе на зърна Цена

Caffe Gioia Oro 80% Арабика 1 кг. Кафе на зърна Цена
Не се преглага
Caffe Gioia Oro 80% Арабика 1 кг. Кафе на зърна Цена
Кафе джоя Оро 80% Арабика 1 кг. на зърна от Caffe Gioia е с неповторим аромат и неподражаем аромат. Caffe Gioia Oro е добро средство за ефективно ободряване и има много приятна консистенция.Научете повече
42.20 лв.
Без данък: 42.20 лв.
  • Наличност: Не се преглага
  • Марка: Caffe Gioia
  • Модел: Caffe Gioia Oro 80% Арабика 1 кг.

Caffe Gioia Oro 80% Арабика 1 кг. Кафе на зърна

Caffe Gioia Oro 80% Арабика 1 кг. Кафе на зърна  на изгодна цена има много приятна консистенция и притежава страхотен вкусКакво знаем за Caffe Gioia?

Caffe Gioia e компания за производство на кафе, чиято история води началото си от над 50 години, когато Доминико Джоя купува зарзаватчийски магазин. В нея той се захваща с този занаят като пече, мели и опакова кафе за клиентите си. Кафето Gioia е регистрирано като официален продукт през 1981 година и сега то се предлага за продажба и консумация в над 50 държави на всичките континенти.

Какво е Caffe Gioia Oro?

Кафе на зърна Кафе Джоя Оро 80% Арабика 1 кг. на изключителна цена е продукт от най-високо качество. Той съдържа смесени сортове зърна – 80% са Арабика и 20% са Робуста, което го прави изключителна по консистенция и силен вкус напитка. Има неповторим аромат и е подходящо средство за бързо и ефективно събуждане. „Gioia”  значи „радост”, а какво по-радостно от това, да се събудиш с върховен аромат и неподражаем вкус на кафе, каквото ти дава кафето на зърна Oro от Caffe Gioia .

  • На зърна
  • Уникален вкус
  • Аромат, който не се забравя
  • Неповторимо за консумиране
  • Смес от Робуста и Арабика

Важно: Използвайте преди срока на годност, обозначен на опаковката! Да се съхранява на проветриво и сухо място, без достъп на слънчева светлина!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете