Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Gioia Nera 100% Арабика 250 гр. Мляно кафе Цена

Caffe Gioia Nera 100% Арабика 250 гр. Мляно кафе Цена
Не се преглага
Caffe Gioia Nera 100% Арабика 250 гр. Мляно кафе Цена
Caffe Gioia Нера 100% Арабика 250 гр. мляно кафе от Caffe Gioia на топ цена помага за ободряване и има страхотен аромат. Caffe Gioia Nera притежава неповторим вкус и е с изключителна консистенция.Научете повече
7.84 лв.
Без данък: 7.84 лв.
  • Наличност: Не се преглага
  • Марка: Caffe Gioia
  • Модел: Caffe Gioia Nera 100% Арабика 250 гр.

Caffe Gioia Nera 100% Арабика 250 гр. Мляно кафе

Caffe Gioia Nera 100% Арабика 250 гр. Мляно кафе на страхотна цена има изумителен вкус и страхотен ароматКакво знаем за Caffe Gioia?

Caffe Gioia e компания за производство на кафе, чиято история води началото си от преди повече от 50 години, когато Доминико Джоя купува зарзаватчийница. В нея той се захваща с този занаят като пече, мели и опакова кафе за клиентите си. Кафето Gioia е регистрирано като официален продукт през 1981 година и сега то се консумира в над 50 държави на всичките континенти.

Какво е Caffe Gioia Nera мляно?

Caffe Gioia Nera 100% Арабика 250 гр. мляно кафе на изгодна цена е продукт с високо качество. Той съдържа изцяло зърна на Арабика, което го прави изключителна по консистенция и силен вкус напитка. Има непоправим аромат и е подходящо средство за бързо и спокойно събуждане. „Gioia”  значи „радост”, а какво по-радостно от това, да се събудиш с върховен аромат и неподражаем вкус на кафе, каквото ти дава Caffe Gioia Нера 100% Арабика.

  • Предварително смляно за по-голямо удобство
  • Съвършен вкус
  • Запомнящ се аромат
  • Неповторимо за консумиране

Важно: Използвайте преди срока на годност, обозначен на опаковката! Съхранявайте на сухо място, без достъп на слънчева светлина!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете