Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Gioia Nera 100% Арабика 1 кг. Кафе на зърна Цена

Caffe Gioia Nera 100% Арабика 1 кг. Кафе на зърна Цена
xxx
Caffe Gioia Nera 100% Арабика 1 кг. Кафе на зърна Цена
Caffe Gioia Нера 100% Арабика 1 кг. Кафе на зърна от Caffe Gioia на страхотна цена ободрява ефективно и има превъзходен вкус. Caffe Gioia Nera е с неповторим аромат и удобно за приготвянеНаучете повече
47.38 лв.
Без данък: 47.38 лв.
  • Наличност:
  • Марка: Caffe Gioia
  • Модел: Caffe Gioia Nera 100% Арабика 1 кг.

Caffe Gioia Nera 100% Арабика 1 кг. Кафе на зърна

Какво знаем за Caffe Gioia?

Caffe Gioia е компания, занимаваща се с производство на кафе, известна по целия свят, която предлага своите продукти на пазара в Белгия, Германия, Финландия, Англия, Хърватия, Франция, в Австралия, арабските страни, Аржентина, Куба, Канада и САЩ. Името на кафето идва от собственика на тази компания Доминико Джоя, като освен че е кръстена на него, „gioia” значи „радост”, с което се обозначава и ефекта на продукцията от Caffe Gioia.

Caffe Gioia Nera 100% Арабика 1 кг. Кафе на зърна на изумителна цена помага за бързото разсънване и има полезни свойства върху тялото

Какво е Caffe Gioia Nera?

Caffe Gioia Нера 100% Арабика 1 кг. на топ цена е създадено в южните части на Америка и Африка и е любим продукт за изтънчените ценители на уникалната кафява напитка, предназначена за събуждане на сетивата. Освен ободрителния ефект и неповторимия вкус, кафето на зърна Нера от Caffe Gioia, съставено само от зърна на Арабика, има и много мощни антиоксидантни действия върху тялото, защитава го от диабет и болест на Паркинсон, а освен това предпазва сърцето от удар, аритмия и други коронарни заболявания. При всичките му полезни действия влияе много изкусително с върховния си аромат.

  • Опаковка от 1 кг
  • Полезно за организма
  • Изкусителен аромат
  • Силно ободряваща напитка
  • Съвършен вкус

Важно: Използвайте преди срока на годност, обозначен на опаковката! Съхранявайте на сухо място, без достъп на слънчева светлина!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете