Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro Brazil 1 кг Цена Кафе на зърна

Caffe Mauro Brazil 1 кг Цена Кафе на зърна
Не се произвежда
Caffe Mauro Brazil 1 кг Цена Кафе на зърна
Кафе Мауро Сингъл Ориджин Бразил 1 кг кафе на зърна на супер цена има плътна и кадифена консистенция. Caffe Mauro Brazil притежава уникален вкус и шоколадов аромат и е с нисък процент на кофеин.Научете повече
49.74 лв.
Без данък: 49.74 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Caffe Mauro
  • Модел: Caffe Mauro Brazil 1 кг Кафе на зърна
  • SKU: CMR-01190

Caffe Mauro Single Origin Brazil 1 кг Кафе на зърна

Какво е Mauro Caffe?

Кафе Mauro е доказана марка кафени продукти, успешно стъпила на световния пазар. Кафето Мауро се характеризира с най-високо качество, благодарение на своята „бавна” технология за изпичане на кафе-зърната, с което позволява на растението да запаси всичките си здравословни свойства, силния си вкус и специфичния си аромат.

Назад във времето…

Caffe Mauro Single Origin Brazil 1 кг Кафе на зърна на зашеметяваща цена е с високо качество и притежава шоколадор аромат

През зимата на 1949 година Деметрио Мауро – един италианец, който много обичал хубавото кафе, решил да изпълни една своя съкровена мечта – да се занимава с продукция на кафе. Тогава той създал своя фирма, като започнал скромния си бизнес само с една машина за кафе. Заради уникалността на технологиите, които използвал в производството си, започнало голямо търсене на неговото кафе. Бизнесът се разраснал, технологиите се подобрявали в годините, управлението се променяло. Компанията преминала и през трудни моменти, но днес, въпреки перипетиите, които се изпречвали на пътя, 

Mauro е световноизвестна марка, запазила автентичността и уникалността на италианското кафе.

Какво представлява Кафе Мауро Сингъл Ориджин Бразил 100% Арабика?

Кафе на зърна Ориджин Бразил 1 кг от Mauro Caffe е на специална цена. Тази кафена напитка носи сладко, меко и кадифено усещане още с първата глътка. Притежава страхотен шоколадов аромат и деликатен, нежен вкус. съставено е от зърна Арабика, събирани в Бразилия, притежаващи високи качества с ниско съдържание на кофеин. Кафето е подходящо за консумиране по което и да е време на деня.

Предимствата на Single Origin Brazil кафе на зърна:

  • Запазени полезни свойства
  • С ниско кофеиново съдържание
  • Дава меко и сладко усещане
  • С аромат на шоколад
  • Доказано качество
  • Съдържа 100% Арабика

Важно: Консумирайте преди срока, отбелязан на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете