Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro Original Espresso point система 10 бр. Цена Кафе на капсули

Caffe Mauro Original Espresso point система 10 бр. Цена Кафе на капсули
Не се произвежда
Caffe Mauro Original Espresso point система 10 бр. Цена Кафе на капсули
Кафе Мауро Ориджинал за Еспрессо пойнт система 10 капсули на топ цена има силен пикантен аромат и невероятен вкус. Caffe Mauro Original е съвместим продукт със системата Espresso point.Научете повече
5.26 лв.
Без данък: 5.26 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Caffe Mauro
  • Модел: Caffe Mauro Original Espresso point система 10 бр. на капсули
  • SKU: CMR-01144

Caffe Mauro Original Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули

Какво знаем за Кафе Mauro?

Caffe Mauro е италианска фирма за производство на биологично чисто кафе. Компанията е известна най-вече с това, че нейният основен приоритет е съхраняването на полезните качества на зърната кафе, с които работи. Това Мауро постига чрез метода на бавното изпичане на кафето, като така му позволява да съхрани всички здравословни компоненти в себе си, като едновременно с това, задържа и натуралния вкус и силно-въздействащия аромат в на зърната. След приготвяне на напитката, още от първата отпита глътка се усеща качеството, запазено в кафето от Мауро – марката, доказала се в света с това, че държи на своите клиенти, независимо от скъпите технологии, които е избрала да използва, за да поддържа успешно височината на качеството на продукция си.

Caffe Mauro Original Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули на супер цена е с оригинален вкус на италианско еспресо и притежава силен аромат

Отличителните белези на Mauro caffe:

  • Съвършенство във вкуса и изисканост в кафения аромат
  • Бавно изпичане на кафе-зърната
  • Съхранява полезните свойства на кафената напитка
  • Има ободряващо действие
  • Изцяло натурален продукт
  • 10% Арабика и 90% Робуста

Назад в миналото…

Мауро е основана от Деметрио Мауро, италианец, който в започнал този бизнес само с една единствена кафе-машина. Но търсенето на качеството, което давал на кафето, нараснало толкова, че продуктите му се разпространили по целия свят. Малкият бизнес станал невероятно успешен, а компанията преминала през много промени, падения и върхове. Било разширено и управлението, било завишавано постоянно качеството на технологиите, които ползвала компанията, и в крайна сметка Mauro Caffe сега е водеща компания на световния пазар, предпочитана и уважавана марка както от заведения, така и за ползване в домашни условия. За разлика от много марки кафе, заложили на по-евтин  метод за продуциране на кафени продукти, Мауро се придържа към метода на бавното изпичане на зърната, с което за доказва, че държи на своите приоритети да запази здравословните свойства на растението и управлението на компанията предпочита да бъде предано на своите клиенти – да посреща техните нужди и да отговаря на техните очаквания.

Какво представлява Кафе Мауро Ориджинал за Еспрессо Пойнт система?

Кафените капсули Original на марката Mauro е на изумителна цена. Това смес от 90% качествена Робуста , богата на здравословни свойства, благодарение на традиционния метод на Caffe Mauro на „бавно печене” на кафените зърна. Пекат се за около 15-18 минути, което дава възможност на захарта да се карамелизира, без да изгаря, с което се подобрява мириса и се придава безгрешен вкус на италианското еспресо. Кафе Ориджинал на капсули е с високо кофеиново съдържание, с пикантен и силен аромат, който е страхотен избор за започването на деня по най-добрия начин!

Важно: Консумирайте преди крайната дата, маркирана на опаковката!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете