Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro De Luxe 0.250 гр Цена Мляно кафе

Caffe Mauro De Luxe 0.250 гр Цена Мляно кафе
Не се произвежда
Caffe Mauro De Luxe 0.250 гр Цена Мляно кафе
Кафе Мауро Де Лукс 0.250 кг мляно кафе на страхотна цена притежава невероятен вкус и запомнящ се аромат. Caffe Mauro De Luxe е продукт с най-високо качество.Научете повече
9.87 лв.
Без данък: 9.87 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Caffe Mauro
  • Модел: Caffe Mauro De Luxe 0.250 гр Мляно кафе
  • SKU: CMR-01513

Caffe Mauro De Luxe 0.250 гр Мляно кафе

Какво знаем за Caffe Mauro?

Кафе Мауро се произвежда по технологията на бавното печене на зърната. Днес този метод практически не се използва, тъй като се смята че е икономически неизгоден. Но Mauro не го променя, все пак именно това бавно изпичане на кафето позволява на растението възможно най-пълно да разкрие ценните качества на зърната си. Компанията Mauro Demetrio предлага широк избор от собствени кафени продукти.

В миналото и сега:

Caffe Mauro De Luxe 0.250 гр Мляно кафе на изгодна цена е висококачествен продукт със страхотен аромат

Компанията Mauro Demetrio била основана от Деметрио Мауро през 1949 година. Той започнал да произвежда самостоятелно кафе в околността Реждо Калабрия. Новата история на фирмата започнала през 2008 година, когато била купена от Фабрицио Капуа – бизнесмен, работещ на световно ниво. Благодарение на това, компанията успяла да усъвършенства технологиите си на производство, а също и механизмите си на управление, което и позволило да се закрепи на международния пазар и да започне да предлага качествено кафе практически във всички европейски страни. Днес брендът Caffe Mauro е световноизвестен с продукти от най-високо качество, а най-вече се цени заради методите на производство – начинът на изпичане на зърната, който позволява да се запазят както уникалността на вкуса на зърната и силния аромат, така и полезните ценни свойства на кафения продукт.

Какво представлява Кафе Мауро Де Лукс мляно?

Линията De Luxe дължи своя приятен шоколадов аромат на регионите, от които произхождат зърната. Кафето от тази серия расте главно около какаови плантации. Мляното Caffe Mauro De Luxe 0.250 гр на страхотна цена е много ароматен продукт със сладък вкус, в който кафето Арабика е добре балансирано с високото качество на Робуста и е с ниско съдържание на кофеин.Съдържа 70% Арабика и 30% Робуста. Това дава възможност на всеки да консумира кафето Де Лукс от Кафе Мауро дори и в късния следобед и да се наслади на ароматен вкус и хубава почивка.

Отличителни черти на Caffe Mauro De Luxe?

  • Уникална технология на изпичане, запазваща полезните му свойства
  • Запазени вкусови и ароматни качества
  • Мляно кафе, за по-голямо удобство на приготвяне
  • С приятен аромат на шоколад

Важно: Не консумирайте след крайния срок, маркиран на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете