Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro Centopercento 10 бр Цена Кафе на дози

Caffe Mauro Centopercento 10 бр Цена Кафе на дози
Не се произвежда
Caffe Mauro Centopercento 10 бр Цена Кафе на дози
Кафе Мауро Чентоперченто 10 бр. дози на супер цена е с ниско съдържание на кофеин и притежава невероятен аромат. Caffe Mauro Centopercento е качествен, биологично чист продукт от 100% зърна Арабика.Научете повече
7.05 лв.
Без данък: 7.05 лв.
 • Наличност: Не се произвежда
 • Марка: Caffe Mauro
 • Модел: Caffe Mauro Centopercento 10 бр. Кафе на дози
 • SKU: CMR-01509

Caffe Mauro Centopercento 10 бр. Кафе на дози

Какво е Кафе Mauro?

Caffe Mauro е италианска компания за произвеждане на природно чисто кафе. Отличителният белег на Mauro е това, че нейният основен приоритет е съхраняване полезните качества на зърната кафе, които обработва. Това Мауро постига чрез технологиите на бавното изпичане на кафето, като така му дава възможност да съхрани всички здравословни компоненти в себе си.

Caffe Mauro Centopercento 10 бр. Кафе на дози на топ цена е с нисък кофеинов процент и високо качество

Едновременно с това, запазва и оригиналния вкус и невероятно въздействащия аромат в зърната. След приготвяне на напитката, още от първата отпита глътка се усеща качеството, запазено в кафето от Мауро – марката, доказала се в света с това, че държи на своите клиенти, независимо от скъпите технологии, които е решила да използва, за да поддържа успешно голямото качество на продуктите си.

Какво представлява Кафе Мауро Чентоперченто?

Кафените дозети Centopercento на Mauro са на топ цена. Това е една кафена смес от 100% качествена Арабика. Линията Чентоперченто е една невероятно изискана и ексклузивна комбинацията. Съдържанието и на кофеин е толкова малко, че дава възможност да се консумира по всяко едно време и колкото често пожелаем. Кафе дози e.s.e 100% Arabica е едно леко и деликатно кафе, притежаващо силен аромат и едва забележими нотки на плодови нюанси във вкуса.

История…

Мауро е основана от Деметрио Мауро, упорит италианец, който започнал бизнеса само с една малка кафе-машина. Търсенето на качеството, което давал на произведените от него продукти, нараснало толкова, че се разпространили по целия свят. Малкият бизнес прераснал в невероятен успех, а компанията преминала през много трансформации, върхове и падения. Било разширено управлението, качеството на технологиите, които ползвала компанията, било завишавано постоянно, и в крайна сметка Mauro Caffe в днешни дни е водеща компания на световния пазар, предпочитана и уважавана марка както от заведения, така и за ползване в домашни условия. За разлика от много други фирми за кафе, заложили на по-евтин  метод за продуциране на кафени продукти, Мауро се придържа към метода на бавното изпичане на зърната, с което за доказва, че държи на своите приоритети да запази здравословните свойства на растението и управлението на компанията предпочита да бъде предано на своите клиенти – да посреща техните нужди и да отговаря на техните очаквания.

 • Бавен метод за изпичане на кафе-зърната!
 • Съхранява полезните свойства на кафената напитка
 • Хартиените дози от Мауро има ободряващо въздействие
 • Изцяло натурален продукт
 • Изящество във вкуса и изисканост в кафения аромат
 • Удобни капсули за приготвяне на любимата сутрешна напитка
 • Изцяло натурален продукт

Важно: Консумирайте преди крайната дата, маркирана на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете