Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro Brazil Espresso point система 10 бр. Цена Кафе на капсули

Caffe Mauro Brazil Espresso point система 10 бр. Цена Кафе на капсули
Не се произвежда
Caffe Mauro Brazil Espresso point система 10 бр. Цена Кафе на капсули
Кафе Мауро Бразил за Еспрессо Пойнт система 10 бр капсули е на специална цена. Caffe Mauro Brazil Espresso point система притежава шоколадов аромат и кадифен и мек вкус.Научете повече
7.40 лв.
Без данък: 7.40 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Caffe Mauro
  • Модел: Caffe Mauro Brazil Espresso point система 10 бр. на капсули
  • SKU: CMR-01346

Caffe Mauro Brazil Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули

Caffe Mauro Brazil Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули на страхотна цена има лек шоколадов аромат и е с високо качествоКакво знаем за Кафе Mauro?

Caffe Mauro е италианска фирма за производство на биологично чисто кафе. Компанията е известна най-вече с това, че нейният най-важен приоритет е запазване полезните качества на зърната кафе, с които работи. Това Мауро постига чрез метода на бавното изпичане на кафето, като така му позволява да съхрани всички здравословни компоненти в себе си, като едновременно с това, задържа и натуралния вкус и силно-въздействащия аромат в на зърната. След приготвяне на напитката, още от първата отпита глътка се усеща качеството, запазено в кафето от Мауро – марката, доказала се в света с това, че държи на своите клиенти, независимо от скъпите технологии, които е избрала да използва, за да поддържа успешно височината на качеството на продукция си.

Защо Mauro Caffe е правилният избор?

  • Съхранява полезните свойства на кафената напитка
  • Има ободряващо действие
  • Бавно изпичане на кафе-зърната
  • Съвършенство във вкуса и изисканост в кафения аромат
  • Изцяло натурален продукт

От къде започва Mauro?

Caffe Mauro Brazil Espresso point система има ободряващ ефект и изискан вкус

Мауро е основана от Деметрио Мауро, италианец, който в започнал този бизнес само с една единствена кафе-машина. Но търсенето на качеството, което давал на кафето, нараснало толкова, че продуктите му се разпространили по целия свят. Малкият бизнес станал невероятно успешен, а компанията преминала през много промени, падения и върхове. Било разширено и управлението, било завишавано постоянно качеството на технологиите, които ползвала компанията, и в крайна сметка Mauro Caffe сега е водеща компания на световния пазар, предпочитана и уважавана марка както от заведения, така и за ползване в домашни условия.

За разлика от доста марки кафе, избрали по-евтин  метод за продуциране на кафени продукти, Мауро залага на метода на бавното изпичане на зърната, с което доказва, че държи на своите приоритети да запази здравословните свойства на растението и управлението на компанията предпочита да бъде предано на своите клиенти – да посреща техните нужди и да отговаря на техните очаквания.

Какво представлява Кафе Бразил за Еспрессо Пойнт система?

Кафените капсули Brazil на марката Mauro са на супер цена. Това е смес от качествена Арабика, запазила здравословните качества на кафеното растение, благодарение на традиционния за Caffe Mauro бавен метод на печене на кафените зърна. Изпичането протича в рамките на около 15-18 минути, а това дава възможност на съдържащата се в зърното захар да се карамелизира, без да изгаря. По този начин се подобрява мириса и се придава деликатен и вълшебен вкус на италианското еспресо.

Кафе Бразил на капсули придава едно плътно, сладко и меко усещане, притежава аромат на шоколад и нежността на кадифе!

Важно: Консумирайте преди крайната дата, маркирана на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете