Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro Biofairtrade 1кг Топ Цена Кафе на зърна

Caffe Mauro Biofairtrade 1кг Топ Цена Кафе на зърна
Не се произвежда
Caffe Mauro Biofairtrade 1кг Топ Цена Кафе на зърна
Кафе Мауро Биофейртрейд кафе на зърна от 1 кг на добра цена е натурален продукт, запазил качествата на зърната кафе, които произвежда. Caffe Mauro Biofairtrade е със страхотен сладък аромат и отличен еспресо вкус.Научете повече
49.74 лв.
Без данък: 49.74 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Caffe Mauro
  • Модел: Caffe Mauro Biofairtrade 1кг Кафе на зърна
  • SKU: CMR-01590

Caffe Mauro Biofairtrade 1кг Кафе на зърна

Какво знаем за Кафе Mauro?

Caffe Mauro е италианска компания за производство на висококачествено биологично чисто кафе. Известна е най-вече с това, че държи на съхраняването на полезните качества на зърната кафе, с които работи. Това постига чрез метода на бавното изпичане на кафето, с което му позволява да съхрани всички здравословни компоненти в себе си, като едновременно с това, задържа и натуралният вкус и силно-въздействащия аромат във вътрешността на зърната. След приготвяне на напитката, още от първата глътка се усеща качеството, запазено в кафето от Мауро – марката, доказала се пред света с това, че държи на своите клиенти, независимо от скъпите технологии, които е избрала да използва, за да поддържа успешно височината на качеството на своята продукция.

Caffe Mauro Biofairtrade 1кг Кафе на зърна на топ цена е био продукт със силно ободряващ ефект и страхотен вкусОтличителните белези на Mauro caffe:

  • Съвършенство на вкуса и изисканост в аромата
  • Бавно изпичане на кафе-зърната
  • Запазва полезните свойства на кафената напитка
  • Има ободряващо действие
  • Изцяло натурален продукт

Какво представлява Кафе Мауро Биофейртрейд?

Кафето на зърна Biofairtrade от 1 кг на марката Mauro е на изумителна цена. Това е сладка и ароматна смес от 100% зърна Арабика , богата на здравословни свойства, благодарение на традиционния метод на Caffe Mauro на „бавно печене” на кафените зърна. Пекат се 15-18 минути, което дава възможност на захарите да се карамелизират, без да изгарят, с което се подобрява аромата и се придава безгрешния вкус на италианското еспресо. Кафе Biofairtrade на зърна е биологично чисто произведен продукт, без примеси на каквито и да било химикали или други вредни елементи.

Назад във времето…

Мауро е основана от италианецът Деметрио Мауро, който в началото започнал този бизнес само с една единствена кафе машина. Но търсенето на качеството в кафето, което произвеждал, нараснало толкова много, че лека полека продуктите му се разпространили по целия свят, малкият бизнес се превърнал в изключително успешно начинание, а компанията преминала през много трансформации, падения и върхове. Било разширено управлението, било завишавано непрестанно качеството на технологиите, които използвала компанията, и в крайна сметка Mauro Caffe днес е водеща компания на световния пазар, уважавана и предпочитана марка както от заведения, така и за ползване в домашни условия. За разлика от много фирми, заложили на по-доходоносен метод за продуциране на кафената напитка, Мауро се придържа към метода на бавното печене на зърната, с което за пореден път  доказва, че държи на здравословните свойства на растението и управлението на компанията предпочита да остане предано на своите клиенти – да посрещне техните нужди и да отговори на техните очаквания.

Важно: Консумирайте преди крайната дата, маркирана на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете