Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. Кафе на дози Цена

Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. Кафе на дози Цена
Не се произвежда
Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. Кафе на дози Цена
Кафе Джоя Нера 100% Арабика 10 бр. дози на изключителна цена притежава зашеметяващ вкус и удивителен аромат. Caffe Gioia Nera 100% arabica има ободряващ ефект и подобрява настроението.Научете повече
5.04 лв.
Без данък: 5.04 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Caffe Gioia
  • Модел: Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. Кафе на дози

Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. Кафе на дози

Какво знаем за Caffe Gioia?

Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. Кафе на дози на изгодна цена се грижи за вашето ободряване и има деликатен аромат и вкус

Caffe Gioia е световен гигант в произвеждането на кафени изделия под различна форма, наложила се на световния пазар преди повече от 50 години. Продуктите на тази компания се разпространяват по всички континенти на земята, продажбите и са изключително успешни, а качеството на кафето – на най-високо ниво.

Какво е Кафе Нера 100% Арабика от Caffe Gioia?

Кафе на единични дози Нера от Кафе Джоя 100% Арабика на супер цена е продукт със стопроцентово качество и ефективно средство, способно да подобри настроението Ви от сутринта. Тази кафява напитка е един страхотен метод да заредите тялото си с необходимата Ви енергия. Невероятният му вкус и деликатният аромат Ви дават възможност да усетите автентичността на италианското кафе, а зърната от сорта Арабика, от които са направени капсулите са произведени в природно чисти региони и са с изключително високо качество. Това личи от първата приета глътна на дозетите - Кафе Nera 100% Аrabica.

  • Ободрява и повишава доброто настроение
  • Изумителен вкус и неподражаем силен аромат
  • Хартиените дози, които са изключително удобни 

Важно: Консумирайте преди датата, маркирана на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете