Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Gioia Argento Strong 20 бр. Цена Nespresso капсули

Caffe Gioia Argento Strong 20 бр. Цена Nespresso капсули
Не се преглага
Caffe Gioia Argento Strong 20 бр. Цена Nespresso капсули
Кафе Джоя Ардженто Стронг за Неспресо система 20 капсули на страхотна цена има плътен вкус и сладникав аромат. Caffe Gioia Argento Strong ободрява, притежава лек и приятен послевкус и е висококачествен продукт.Научете повече
9.56 лв.
Без данък: 9.56 лв.
  • Наличност: Не се преглага
  • Марка: Caffe Gioia
  • Модел: Caffe Gioia Argento Strong 20 бр. Nespresso капсули

Caffe Gioia Argento Strong 20 бр. Nespresso капсули

Какво знаем за Caffe Gioia?

Caffe Gioia Argento Strong 20 бр. Nespresso капсули на специална цена е висококачествено кафе със страхотен вкус и аромат

Caffe Gioia е водещ производител на кафени продукти, доказал се на световния пазар с високото качество на кафето, което произвежда. Производството на компанията е на пазара по целия свят вече над 50 години и се радва на изключително голям успех в продажбите и търсенето на продуктите, които пуска в търговския сектор. Сега Кафе Джоя дава възможност на своите клиенти да опитат продуктите на капсули на кафе-машини със система Неспресо.

Какво е Кафе Аржденто Стронг на капсули за Nespresso system?

Кафе на капсули Ардженто Стронг от Caffe Gioia е на супер цена и притежава плътен и наситен вкус и сладникав аромат. Оставя след себе си дълготрайно усещане, благоухание и лек послевкус на оригинално италианско еспресо кафе.

Капсулите на Argento Strong перфектно сработват със системата Неспресо, а качеството на тази кафена напитка е осезаемо още от първата глътка. Зърната на кафето са отгледани в природно чиста среда, без намесата на химикали или други вредни за здравето елементи и вещества. Има ободряващ ефект и е добър избор за началото на тежкия работен ден или за спътник в добрата следобедна почивка.

  • Кафе на капсули
  • Ободрява и освежава
  • Удобен начин за приготвяне на кафената напитка
  • Предназначено за Nespresso система

Важно: Консумирайте преди датата, маркирана на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете