Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Женско Здраве

Заглавие: Основни хранителни добавки за всяка жена

Необходими добавки за всяка жена

Когато се грижим за здравето на жените, правилното хранене и балансът на хранителните вещества са от решаващо значение. Има няколко причини, поради които хранителните добавки са изключително важни за поддържането на оптимално женско здраве.

5 най-важни причини, поради които жените използват хранителни добавки

  1. Хормонален баланс: Витамин Е допринася за правилното функциониране на ендокринната система.
  2. Енергия и метаболизъм: Витамините от група В поддържат енергийния метаболизъм.
  3. Репродуктивно здраве: Следи от минерали като фолиева киселина са важни за здравето на репродуктивната система.
  4. Плътност на костите: Калцият и витамин D са от съществено значение за поддържането на здрави кости.
  5. Красива кожа: Хиалуроновата киселина и колагенът поддържат здравината и еластичността на кожата.

Имайки предвид индивидуалността и различните нужди на всяка жена, нашият онлайн магазин предлага богат избор от хранителни добавки, предназначени да отговорят на тези нужди. Разгледайте нашето разнообразие от продукти катовитамин Е, основнивитамини от група В, богати на антиоксидантисуперхрании специализирани формулировки за облекчаване на симптомите, свързани с>ПМС силна>и менопаузата.

Важни хранителни вещества за женското здраве

За да останем в перфектна форма и здраве, ние, жените, се нуждаем от редица витамини и минерали, които поддържат тялото ни в различни етапи от живота:

  • Витамин Е: Основен за защита на клетките от оксидативен стрес и поддържане на здрави кожа и очи.
  • Витамин В комплекс: Отговаря за енергийния метаболизъм и правилното функциониране на нервната система.
  • Гама-линоленова киселина (GLA) и аминокиселини: помагат за регулиране на възпалителните реакции и намаляват симптомите на ПМС.
  • Микроелементикатокалций,магнезийижелязодопринасят и за поддържане на здрава функция на костите и мускулите що се отнася до преноса на кислород в тялото.
  • Естествени екстракти и суперхрани като черен кохош и соеви изофлавони: поддържат женската ендокринна система.

Често задавани въпроси

Защо трябва да използвам хранителни добавки, ако се храня здравословно?

Дори и най-балансираната диета може да не осигури всички необходими хранителни вещества поради възможно нарушено усвояване на вещества или повишени нужди на тялото през определени периоди (напр. ПМС, бременност, менопауза).

Как мога да проверя кой продукт е подходящ за мен?

Винаги се препоръчва да се консултирате със здравен специалист, преди да използвате хранителни добавки. В нашия онлайн магазин ще намерите подробна информация за всеки продукт.

Има ли риск от странични ефекти?

Хранителните добавки, предлагани в Zdrave365.com, са разработени с внимание към безопасността и ефективността на продукта. Въпреки това, в някои случаи, в зависимост от индивидуалната поносимост на определени съставки, могат да възникнат нежелани реакции.

Не забравяйте, че вашето здраве е нашата ежедневна мисия в Zdrave365.com.

Осигурете всеобхватна подкрепа за здравето на жените с нашите продукти - защото здравето е нещо, на което си струва да обръщате внимание всеки ден.

Хранителни нужди на жените са много по-различни от тези на мъжете. Всяка жена има нужда от определени хранителни вещества, като например Витамин Е, които помага на тялото да произвежда  хормони, които са необходими за поддържането на здравословен цикъл, както и за насърчаването на комуникацията между клетките. Витамините от група B помагат за поддържане на енергийните нива и за усвояването на веществата от храната и хранителните добавки, които приемаме. За облекчаване на симптомите на предместруалния синдром се препоръчват: Калций; Chasteberry, Chiropractic; Ginkgo; Гама-линоленова киселина (GLA); Пчелно млечице (Royal Jelly); инозитол; Krill Oil; Магнезий; Мултивитамини и минерални добавки; Соевите изофлавони, Черен Кохош и др. Още много витамини, минерали, аминокиселини, натурални екстракти и други хранителни вещества играят важна роля в женското здраве. Някои от тях ви предлагаме под формата на натурални хранителни добавки - Д Маноза, АФА Синьо Зелени Водорасли, Коластра, Хиалуронова Киселина, Коензим Q10, Калций, Магнезий, Желязо, Биотин.  

Марка: Swanson
Pueraria Mirifica with B6 & B12 60 веге капсули | Swanson  Спомага за редуцирането на симптомите при менопауза Пръв помощник за представителките на женския пол Съдържа най-биоактивната форма на фитоестрогени Пуерария Марифика с витамини Б6 и Б12 на капсули е на топ цена от SwansonКакво знаем за..
54.90 лв.
Без данък:54.90 лв.
Купи
Марка: Vitabay
Traubensilberkerze 2500 мг 120 капсули | Vitabay Облекчава неприятните симптоми по време на менопаузата при жените За по-лесно справяне с хормоналните проблеми Помага срещу безсъние Намалява костната загуба Черен Кохош Екстракт 2500 мг на капсули е на топ цена от VitabayКакво знаем за Черен Кохош Ек..
45.81 лв.
Без данък:45.81 лв.
Купи
Марка: Hawlik
Frauenpower (Agaricus, Matake, Reishi) 390 мг 90 капсули | Hawlik Грижи се за здравето на жените Подходящ за прием по време на менопауза Предпазва от рак на гърдата Помага за по-лесно справяне с появата на хормонални промени при жените Женска Сила (Агарикус, Майтаке, Рейши) на капсули е на топ цена ..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Купи
Maca Root 500 мг 300 капсули | Double Wood Облекчава симптомите на менопаузата Има адаптогенни свойства Проявява свойства на афродизиак Подпомага либидото и плодовитостта Мака Корен 500 мг капсули е на отлична цена от Double WoodКакво знаем за Мака Корен?Maca Root от Double Wood представлява прах от..
75.36 лв.
Без данък:75.36 лв.
Купи
Марка: Now Foods
DIM 200 90 веге капсули | Now Foods Помага за възстановяването на здравословния хормонален баланс Подпомага процесите на детоксикация Неутрализира свободните радикали Подпомага лечението на PCOS (синдром на поликистозните яйчници) Намалява симптомите на ПМС Подпомага доброто развитие на мускулите По..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Купи
Марка: Himalaya
Menosan 60 таблетки | Himalaya  Добро самочувствие по време на менопаузата За облекчаване на неприятни симптоми като топли вълни, главоболие, склонност към депресия Перфектната формула за жени Меносан за Жени в Менопауза на таблетки е на топ цена от HimalayaКакво знаем за Меносан за Жени в Мено..
9.30 лв.
Без данък:9.30 лв.
Еромакс Универсал 475 мг 10 капсули | Мирта Медикус Повишава сексуалната функция Намалява проявите на фригидност Поддържа нивата на тестостерон Възстановява хормоналния баланс и либидото, като възстановява чувствителността на интимните места Стимулира кръвоносната система, включително тазовите орган..
23.15 лв.
Без данък:23.15 лв.
Купи
Марка: Sopharma
Tribestan 250 мг 60 таблетки | Sopharma Стимулира функциите на пикочно-половата система Подобрява либидото  Помага за постигане на хормонален баланс при мъжете и жените Подобрява плодовитостта Трибестан при Ниско Либидо, Импотентност е на отлична цена от SopharmaКакво знаем за Трибестан при Нис..
38.40 лв.
Без данък:38.40 лв.
Купи
Марка: Now Foods
Соеви изофлавони 150 мг 120 веге капсули | Now Foods Без ГМО  Съдържат 60 мг изофлавони Защита от сърдечно-съдови заболявания За добро полово здраве Облекчаване на симптомите на менопауза Хормонално здраве Подържа функцията на сърдечно-съдовата система Вегетарианска формула Хранителна добавка&n..
95.00 лв.
Без данък:95.00 лв.
Купи
Марка: Vitabay
Maca Extreme 1000 мг 90 капсули | Vitabay Подпомага сексуалното здраве на мъжете и жените Допринася за намаляване на рефрактерната пауза (времето между половите актове) Увеличава подвижността на сперматозоидите  Стимулира сексуалната функция, афродизиак (увеличава сексуалното желание и ерекцият..
23.42 лв.
Без данък:23.42 лв.
Купи
Марка: Vital Concept
Woman Tea 100 гр | Vital Concept Помага да постигнете хормонален баланс и да облекчите основната причина за симптомите на менопаузата Съдържа изцяло естествени съставки за подпомагане на естрогена, които спомагат за облекчаване на нощното изпотяване и горещите вълни Помага за стабилизиране на промен..
14.90 лв.
Без данък:14.90 лв.
Марка: Pure Nutrition
Women's Support 60 капсули | Pure Nutrition Haмaлявa cимптoмитe нa мeнoпayзa Peдyциpa тoплитe вълни Πoдoбpявa xopмoнaлния бaлaнc Πoддъpжa мeтaбoлизмa нa ecтpoгeнa в тялoтo Haмaлявa тpeвoжнocттa  Peгyлиpa тeглoтo Πoдoбpявa cъня Хормонална Подкрепа за Жени капсули е на супер цена от ..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 288 (24 Страници)
Позвънете
Filter Products