Категории
Цена
Марки

Здрав Нос

Здрав Нос

За здравето на носа е важна чистата среда, тъй като потенциално вредни замърсители могат да навредят на функцията на носа. Има много различни условия, които могат да повлияят на носа. Те включват  сенна хрема, астма и алергии. Изразеният дихателен орган предпазва от простудни заболявания. Носът може да намали със 7% микробите, които попадат в организма, когато дишаме.
Обичайните симптоми свързани с носа, често нямат нищо общо с алергията. Кихането, течащият или запушен нос, сърбежи на очите и кожата са най-често срещаните алергични симптоми. Кихането е начин организмът да се освободи от прах и др. дразнители, като ги изхвърли с нормалните секрети. При наличие на алергия кихането продължава често с дни без причина, като невинаги се отделя секрет. Ако имате течащ нос, секретът е бистър и воднист за разлика от този при настинка, който е гъст и жълтеникав. Носът може да се запушва вследствие на набъбването на лигавицата.
Сенната хрема е вид алергия, която се проявява в кихане, сърбеж в носа, очите, устата, силно повишена секреция и чувство за отпадналост. Предизвиква се от въздушното опрашване на растенията през пролетно-летния сезон. Симптомите на това неприятно състояние се засилват при слънчево, сухо и ветровито време и намаляват при дъждовно. Сенната хрема не е заболяване, а вид алергия. Свойството да се отделя секрет се отличава от обикновената хрема с това, че течността минава освен през носа, и през гърлото. Това може да предизвика конюктивити, възпаления, хроничен синузит, бронхити и астми, тъй като секрета се разпространява и в долните дихателни пътища. Натуралните продукти за промивка на носната кухина и спрейовете могат да помогнат за по-доброто здраве за носа.

Покажи:
Сортировка:
Curcumin with C3 Complex and BioPerine 1,000 мг 120 таблетки I Doctor`s BestСтимулира правилн..
225.00 лв.
Garlic Oil 1500 мг 100 гел-капсули I Now FoodsПодкрепя имунната система Помага при простуда..
20.00 лв.
Natural Vitamin K2 45 mcg 60 Veggie Caps I Doctor`s BestОптимизира съсирването на кръвта По..
30.19 лв.
Serrazimes 90 капсули I Now FoodsПри сърдечни болести Против атеросклероза и тромбоза Мощ..
52.00 лв.
Масло от бял трън 500 мл. I ЗдравницаПоддържа здравото състояние на черния дроб Подпомага с..
59.00 лв.
Chlorofresh Liquid Chlorophyll (Mint Flavored) 473 мл | Nature's Way НОВО Доставка до 4-7 дни
Chlorofresh Liquid Chlorophyll (Mint Flavored) 473 мл | Nature's WayПремахва лошата мириз..
36.80 лв.
Лактоферин 250 мг 60 капсули | Jarrow Formulas Подпомага имунната защита Мощен антиокс..
124.00 лв.