Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Витамин Ц на кристали Топ Цена | Now Foods

Витамин Ц на кристали Топ Цена | Now Foods
Витамин Ц на кристали Топ Цена | Now Foods
Витамин Ц на кристали Топ Цена | Now Foods
Витамин Ц на кристали Топ Цена | Now Foods
Витамин Ц на кристали Топ Цена | Now Foods
Витамин C на Кристали 227 гр от Now Foods подкрепя имунитета. Vitamin C Crystals е антиоксидант, понижава кръвното налягане и нивото на холестерол в кръвта, регенерира тъканите, подобрява състоянието на кожата.Научете повече
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Витамин C на Кристали 227 гр | Now Foods

 • Мощен антиоксидант
 • Подобрява съсирването на кръвта
 • Повишава устойчивостта на организма към вируси и инфекции
 • Стимулира имунната защита
 • Понижава нивото на холестерол в кръвта
 • Влияе благоприятно при ревматизъм
 • Регенерира тъканите
 • Витамин C на Кристали е на добра цена в BioMall.bg

Vitamin C Crystals от Now Foods е мощен антиоксидант и забавя процесите на стареене.

Какво знаем за Витамин C?

По физически свойства Аскорбинова киселина представлява бял кристален прах с кисел вкус. Лесно се разтваря във вода и в спирт. Аскорбинова киселина и нейната натриева (натриев аскорбат), калциева и калиева соли се използват в хранителната промишленост в качеството на антиоксиданти Е300-E305, предотвратяващи окисляването на продукта.

Vitamin C Crystals 227 гр. от Now Foods на невероятна цена е изключително мощен стимулатор на обменните процеси в организма. Жизнено необходим е на пушачите и лицата, употребяващи алкохол, аспирин, различни антибиотици, месни продукти. Правилната работа на черния дроб също се нуждае от Аскорбинова киселина.

Важно полезно свойство на продукта е помощта му в изработването на ензим-фермент, който позволява да се извеждат от организма алкохолът и другите вредни вещества. Осъществява превръщането на холестерола в жлъчни киселини, а също така способства за усвояването на желязо чрез изменяне на неговата валентност. Основен симптом за недостига на Витамин С е слабост на имунната система. Това може да доведе до сухота на кожата, окапване на косата, проблеми с венците. Слабият имунитет води да прекалено дълго възстановяване след прекарани заболявания и увреждания от различен характер.

Витамин C на Кристали е невероятен антиоксидант, тъй като има способност лесно да отдава собствени електрони и да създава йон-радикали, които съвместно със свободният електрон служат като „мишена“ за свободните радикали (радикали, разрушаващи клетъчните мембрани и участващи в мутационните процеси в клетките). Продуктът забавя процесите на стареене, участва в образуването на колаген.

Изработването на колаген е важно не само за красотата на кожата, при съкращаване на броя на колагенови влакна в съдовите стени се получават кръвоизливи, а при липсата на веществото в скелетните тъкани се разрушават костите и хрущялните тъкани в ставите. Освен това, активното образуване на колаген способства за бързо заздравяване на раните. Vitamin C Crystals способства за здравото състояние на косата. При неговия дефицит косата се къса и става суха, лесно се уврежда и окапва.

Как действа Витамин C на Кристали? 

Витамин C на Кристали на Now Foods участва в обмяната на отделни аминокиселини, като по този начин помага за създаването на хормони-серотонин, норадреналин. Продуктът подобрява качеството на кръвта, като не допуска окисляването на хемоглобина. Способства за съхраняване на запасите от желязо, а също така нормализира нивото на холестерол в кръвта.

Vitamin C Crystals повишава устойчивостта към стрес. В стресова ситуация в организма интензивно се изработват определени хормони, в частност адреналин и кортизол, а витамин C непосредствено участва в биосинтеза и трансформацията им. Той е ефективен адаптоген. Не допуска развитието на дезадаптационна невроза и ускорява процесите на аклиматизация (например при далечни полети). Контролира окислително-възстановителните процеси, препятства въздействието на свободните радикали, участва във възстановяването на витамини А и Е, които също имат антиоксидантни свойства.

Витамин C на Кристали от Now Foods на изгодна цена изпълнява строителна функция в организма, отговаря за неговата съпротивляемост към различни болести и вируси. Употребата му предотвратява появата на инсулт и различни сърдечни заболявания. Той нормализира кръвното налягане, като помага срещу стенокардия и сърдечна недостатъчност, извежда тежките метали. Участва във въглехидратната обмяна, съсирването на кръвта, регенерацията на тъканите, намалява съдовата проницаемост, понижава потребността от други витамини. Важен е за метаболизма на фенилаланин, тирозин, фолиева киселина, норепинефрин, хистамин, желязо, усвояването на въглехидрати, синтеза на липиди, протеини, карнитин, хидроксилирането на серотонин. 

Витамин С на кристали на специална цена понижава нивото на холестерол в кръвта, помага при анемия, стенокардия, атеросклероза.

Vitamin C Crystals поддържа колоидното състояние на междуклетъчното вещество и нормалната проницаемост на капилярите (потиска хиалуронидазата). Активира протеолитичните ферменти, участва в обмяната на ароматни аминокиселини, пигменти, способства за натрупване на гликоген в черния дроб. За сметка на активирането на дихателни ферменти в черния дроб усилва неговата дезинтоксикационна и протеинообразуваща функция, повишава синтеза на протромбин.

Витамин C на Кристали подобрява отделянето на жлъчка, възстановява външно секреторната функция на панкреаса и инкреторната на щитовидната жлеза. Активира синтеза на антитела, интерферон, способства за фагоцитозата. Освен това спира освобождаването и ускорява деградацията на хистамин, потиска образуването на медиатори на възпалението и алергични реакции.

При недостиг на витамина се появяват сериозни здравословни проблеми, като възникване на скорбут, поява на кръвотечения от венците, които стават слаби и не могат да удържат корените на зъбите, а следователно те падат. Липсата на витамин С води и до вътрешни кръвоизливи. Vitamin C Crystals е особено важен за хората, занимаващи се със спорт. Той помага за бързо възстановяване, позволява по-доброто усвояване на протеиновата храна, понижава риска от травми. 

Още ползи при употреба на Vitamin C Crystals:

 • Помага при остеоартрит
 • Възстановява сухожилията, връзките и съединителните тъкани
 • Благоприятства при хронична умора
 • Препоръчва се за профилактика на анемия
 • Подобрява психическото състояние
 • Помага при атеросклероза
 • Подобрява умствената работоспособност
 • Витамин C на Кристали от Now Foods на добра цена прочиства черния дроб от токсини и стимулира неговата функция
 • Използва се за нормализиране на артериалното налягане
 • Подходящо средство при неспокоен сън
 • Подобрява състоянието на кожата
 • Срещу стрес и депресия
 • Ускорява оздравителните процеси
 • Има анти канцерогенни свойства
 • Обезврежда негативното въздействие от приема на антибиотици

Произведено в: САЩ

Начин на употреба: Приемайте по 1/4 чаена лъжица (1.1 гр) дневно във вода или сок.

Дозировка: 1/4 чаена лъжица (1.1 гр).

Дози в опаковка: 206

Състав в 1 доза (1.1 гр)Стойност%ПДД
Витамин С (Аскорбинова киселина)1.1 гр (1100 мг)1222%

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: няма.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Само за възрастни! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване или приемате някакви лекарства, се консултирайте с лекар преди употреба!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Buffered C-Complex Прах 227 гр | Now Foods Срещу инфекции и простудни заболявания Елиминира действието на свободните форми на кислород Грижи се з..
53.00 лв.
Без данък:53.00 лв.
Купи
Vitamin C Crystals 1000 mg 125 gr I Natural Factors Подпомага синтезирането на интерферон Повишава защитата на имунната система Предпазва от вирусни, ..
38.39 лв.
Без данък:38.39 лв.
Купи
Vitasorb Течен витамин C 15 мл | BioCare За по-силен имунитет, по-здрави съдове, по-силна антиоксидантна защита Висококачествен продукт, усвоява се бъ..
17.00 лв.
Без данък:17.00 лв.
Купи
Позвънете