Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Doctor`s Best

Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Doctor`s Best от виде Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules в категория Витамини. Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Doctor`s Best Възстановява косата и кожата Силен антиоксидант Спомага
Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Doctor`s Best от виде Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules в категория Витамини. Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Doctor`s Best Възстановява косата и кожата Силен антиоксидант Спомага
Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Doctor`s Best от виде Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules в категория Витамини. Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Doctor`s Best Възстановява косата и кожата Силен антиоксидант Спомага
Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Doctor`s Best от виде Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules в категория Витамини. Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Doctor`s Best Възстановява косата и кожата Силен антиоксидант Спомага
Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Doctor`s Best
Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Doctor`s BestВъзстановява косата и кожата Силен антиоксидант Спомага за обмяната на веществата За преодоляване на стрес и депресия Нормализира артериалното налягане Помага при синдром на хронична умора Best Fully Active B Complex 30 V...
33.79 лв.
Без данък: 33.79 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Doctor's Best
 • Модел: Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules
 • SKU: DRB-00299
 • ISBN: 753950002999

Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules Doctor`s Best

 • Възстановява косата и кожата
 • Силен антиоксидант
 • Спомага за обмяната на веществата
 • За преодоляване на стрес и депресия
 • Нормализира артериалното налягане
 • Помага при синдром на хронична умора
 • Best Fully Active B Complex 30 Veggie Capsules е на страхотна цена от Doctor`s Best

Какво знаем за витамините В?

Витамин В комплекс това е цяла група от вещества. Преди учените са смятали, че всички те са едно и също химическо съединение, но това е било грешка. Те обединяват наличието на азот в състава на молекулата. Комбинацията от тези азотни съединения, е известна като витамини от групата В и са номерирани от В1 до В20. По-известни са приблизително 10 водно-разтворими елемента от тях - тиамин (В1), рибофлавин (В2), ниацин (B3), пантотенова киселина (В5), витамин В6, биотин (В7), фолиева киселина (В9) и витамин В12, които не се синтезират в организма.

Витамин B Комплекс на капсули подобряват състоянието на кожата и косата.

Best Fully Active B Complex 30 Veggie Caps от Doctor`s Best на достъпна цена осигурява енергия и помага за справяне със стреса, естествено участва в метаболизма на организма. Съдържа само най-използваните форми на витамините от В групата. Тя включва активна фолиева киселина и MTHF (метил-тетра-хидро-фолиева киселина, Quatrefolic®). Също така предоставя напълно активен витамин В12, като Methylcobalamin (метил-B12), за да осигури по-добра абсорбция. Приемът на хранителната добавка допринася за съхраняване на здравето и подобрява общото състояние на организма. Полезна и необходима е за всеки човек.

Как действа Best Fully Active B Complex на капсули? 

Best Fully Active B Complex 30 вегетариански капсули на Doctor`s Best представлява пълен спектър на витамини от групата В, внимателно проектиран за оптимално усвояване и оползотворяване. Тази хранителна добавка осигурява комплекс вещества в най-безопасната им, най-добре понасяща се и най-биохимична активна форма. Това са мини-доставчици на енергия и стимулатори за метаболизма, работещи комбинирано. Витамините В оказват най-пряко въздействие върху метаболизма на клетките. Всяко от веществата допринася за благотворното влияние и дава силна подкрепа на човешкия организъм. Осигурява сила и енергия, което е главната й задача, тъй като участва в преработката на въглехидратите, аминокиселините, усвояването на протеините. Витамин Б Комплекс капсули оказва благотворно влияние при някои заболявания на психиката и при алергии. Отговорни са за енергийния метаболизъм и за стабилизиране на нивата на кръвната захар. Продуктът гарантира, че работата на нервната система и кръвообразуването ще бъдат в норма, а също така има изключително благоприятен ефект върху състоянието на косата, кожата и ноктите. И всичко това е в резултат на внимателно подбрания комплекс от витамини в състава му. За да се гарантира стабилност е включен и Витамин С. Това е най-доброто средство за съхрнение на жизнените сили, осигурява силна подкрепа на имунната система и е мощен антиоксидант.

Best Fully Active B Complex 30 Veggie Caps на достъпна цена осигурява енергия и помага за справяне със стреса.Best Fully Active B Complex който е на една добра цена доставя щедро количество от най-активните форми на Витамини В и гарантира оптималното им усвояване. Дефицитът на тези елементи може да доведе до негативни състояния, като синдром на хроничната умора, храносмилателни проблеми, безсъние, кожни инфекции, нарушения в нервната система, психоза, повишена раздразнителност, намалена функция на щитовидната жлеза и замайване. Също може да се наблюдава загуба на тегло, намалена концентрация, възпалени лигавици, анемия, загуба на баланс, вялост, бледа, суха, лющеща се кожа, косопад, възпаление на езика и устата, парене в очите. За да се елиминират всички тези симпотоми помага Best Fully Active B Complex, който помага за възстановяването на организма след болести на сърдечно-съдовата система, увреждане на нервите, счупвания. Има ефективно действие за премахване на стреса, силно необходим за спортистите да увеличи тяхната издържливост и сила.

Тиамин ( "Витамин В1") от състава му помага за превръщането на глюкозата в енергия, а също и във функциите на нервната система. Нужен е за нормалните процеси на растеж и развитие. Друг елемент е Рибофлавин ("витамин В2"), който участва пряко в енергийните процеси, дава неимоверно количество енергия. Рибофлавин е кофактор за различните митохондриални ензими при получаване на енергия. Ниацин ("Витамин B3") е необходим на организма за да превърне мазнините и въглехидратите в енергия. Той също допринася за поддържане на кожата, нервната и храносмилателната система здрави.

Пантотенова киселина („Витамин В5”) е нужна за метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините. Взема участие при производството на червените кръвни клетки и хормоните. Пиридоксин (Витамин В6) се включва в метаболизма на протеини и въглехидратите, необходим е за образуване на червените кръвни клетки. Той оказва влияние на развитието на мозъка, на протичащите в него процеси, както и на функцията на имунната система. Витамин В6 помага за пълноценното усвояване на Витамин В12. Биотин (витамин В7) е нужен за метаболизма на енергия и аминокиселините. Като коензим участва в синтеза на мастни киселини, глюкогенезата, в метаболизма на левцин, преобразуването на фолиевата киселина във форма използваема от тялото. Фолиева киселина (като метил-тетра-хидро-фолат или MTHF, Quatrefolic®) - необходима е за редица ензими, които участват в образуването на  ДНК и РНК, благодарение на което се активизира клетъчния растеж. Участва в процесите на развитие на нервната система.

Фолиева киселина е от решаващо значение и за здравословна бременност. Витамин В12 (кобаламин), като метилкобаламин (метил-В12)  произвежда и поддържа миелин – смес от протеини и липоидни вещества, които са част от обвивката на нервните влакна. Влияе на умствените способности, взема участие при образуването на червените кръвни клетки. Помага за усвояването на някои мазнини и аминокиселини, за освобождаването на енергия от храната. Имайки в предвид изложеното горе Best Fully Active B Complex 30 Veggie Caps от Doctor`s Best на супер цена е чудесен комплекс, съдържащ много важна група от Витамини В. Ще помогне на организма по един лесен начин да получи такива важни органични съединения, които трудно може да се осигурят само с храната.

Още ползи при прием на Best Fully Active B Complex:

 • При безсъние
 • Повишава имунната защита
 • Осигурява сила и енергия
 • При хранисмилателни проблеми
 • Best Fully Active B Complex 30 вегетариански капсули на супер цена от Doctor`s Best нормализира дейността на нервната система
 • За по-добра концентрация
 • Поддържа правилното функциониране на сърцето
 • Ускорява процесите на регенерация
 • При проблем със зрението
 • Помага за бързото възстановяване след физически натоварвания
 • Повишава работоспособността

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно след храна (не повече от 3 таблетки дневно).

За деца от 9 до 18 години: по 1 капсула на ден. Не се препоръчва за деца под 9 години.

Дозировка: 1 капсула 
Дози в опаковка: 30

Състав в доза

Стойност

% ПДД

Витамин С (as ascorbic acid)

40 mg

67%

Тиамин (Vit. B1) (as hydrochloride)

60 mg

4000%

Витамин В2 (as riboflavin and riboflavin-5-phosphate)

75 mg

4412%

Витамин B3 (as niacin and niacinamide)

50mg

250%

Витамин  B6 (as pyridoxine hydrochloride and pyridoxal-5-phosphate)

50 mg

2500%

(6S)-5-methyltetrahydrofolate (MTHF) (elemental, as 800 mcg (6S)-5-methyltetrahydrofolic acid, glucosamine salt (vegetarian source))

400 mcg

100%

Витамин B12 (as methylcobalamin)

1000 mcg

16667%

Биотин

600  mcg

200%

Пантотенова киселина (as calcium pantothenate)

100 mg

1000%

**Daily Value не е установено.

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

Други съставки: Модифицирана целулозна (вегетариански капсула), целулоза, аскорбил палмитат, средноверижни триглицериди, силициев диоксид.

Подходящ за вегетарианци и вегани

Не съдържа пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

B-комплекс 30 капсули I Together HealthЗа по-здрави нерви Поддържа сърдечното състояние в норма Подпомага произвеждането на нови кръвни тел..
19.65 лв.
Без данък:19.65 лв.
Купи
Vitamin B Complex 120 таблетки I Myprotein За поддържане оптималната дейност на нервната система Възпрепятства изтощението на организма ..
13.49 лв.
Без данък:13.49 лв.
Купи
B-Complex Phosphorylated 100 Capsules Metabolic Maintenance
Безплатна доставка
B-Complex Phosphorylated 100 Capsules I Metabolic MaintenanceЗа добро състояние нервната, стомашно-чревната, имунната система Подобрява обмен..
145.00 лв.
Без данък:145.00 лв.
Купи
Позвънете