Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Wellness Formula (Комплексен имуностимулант) капсули Топ Цена I Source Naturals

Wellness Formula (Комплексен имуностимулант) капсули Топ Цена I Source Naturals
Wellness Formula (Комплексен имуностимулант) капсули Топ Цена I Source Naturals
Wellness Formula (Комплексен имуностимулант) капсули Топ Цена I Source Naturals
Не се преглага
Wellness Formula (Комплексен имуностимулант) капсули Топ Цена I Source Naturals
Wellness Formula (Комплексен имуностимулант) капсули Топ Цена I Source Naturals
Wellness Formula (Комплексен имуностимулант) капсули Топ Цена I Source Naturals
Wellness Formula (Комплексен имуностимулант) капсули Топ Цена I Source Naturals
Комплексен имуностимулант 120 капсули на Source Naturals на добра цена укрепва имунните защити и потиска разпространението на вируси и бактерии. Wellness Formula има антиоксидантно и противовъзпалително свойство.Научете повече
50.00 лв.
Без данък: 50.00 лв.
 • Наличност: Не се преглага
 • Марка: Source Naturals
 • Модел: Wellness Formula 120 Capsules
 • SKU: SNS-14256

Wellness Formula 120 Capsules I Source Naturals

 • За по-оптимално клетъчно дишане
 • Потиска образуването на ракови образувания
 • Притежава антиоксидантно въздействие
 • Повишава противовирусните и антибактериалните защити на тялото
 • Увеличава активността на имунитета
 • Wellness Formula (Комплексен имуностимулант) 120 капсули на добра цена от Source Naturals помага за детоксикация

Какво знаем за Wellness Formula?

Комплексен имуностимулант е продукт, предназначен за подпомагане на имунната система, като особено добре влияе при физически стрес. Този препарат съдържа мощна комбинация от билки, антиоксидантни, минерали и витамини, формулирани за подобряване на общото здравословно състояние на човешкия организъм

Wellness Formula от Source Naturals помага при възпаления и вирусни заболявания.

Wellness Formula 120 Capsules от Source Naturals на достъпна цена е комбинация от различни съставки, всяка от които помага за повишаване защитните сили на имунната система на тялото. Една от тези съставки е екстракт от Прополис. Латинското название „Прополис” се превежда като „пчелно лепило” и действително за това се и използва от пчелите – за замазване на пукнатините в кошерите, за да се избегне течението, влагата и микробите в кошера – пчелната крепост. Първите споменавания за използването на Прополис от човека са от Древен Египет, а по-късно започнали да го използват и в Древна Гърция. Може да се намерят и исторически данни за употребата му от изключителните лекари на античността Диоскорид и Гален, а по-късно за Прополис писали и римските учени-енциклопедисти Плиний Старши и Варон. В старовремските времена Прополис бил използван при простудни заболявания, гнойни поражения на кожата, при някои мускулни и ставни болести.

Как действа Комплексен имуностимулант на капсули?

Wellness Formula 120 Capsules има мощно противовъзпалително действие при заболявания на ставите, лигавиците и кожата. Способства укрепването на стените на съдовете, прави съединителната тъкан по-здрава и възпрепятства разпадането на аскорбинова киселина. Понижава активността на ензимите, предизвикващи разпад на хрущялите и междуклетъчната тъкан. Благодарение на Прополис в състава си, този продукт повишава ефективността на изразходване на адреналин в организма, действа като обезболяващо средство и пречиства клетъчните мембрани от холестерол. Нормализира клетъчното дишане, помага за заздравяването на раните и възстановява увредените клетки на тъканите. Комплексен имуностимулант на капсули подпомага биохимичните процеси и обмена на веществата, нормализира метаболизма и действа подмладяващо за организма. Антиоксидантните свойства на Прополис са много важни при наличието на онко заболяване, потиска растежа на ракови клетки като при това не оказва токсично действие на тялото. Притежава и антитоксични свойства, които позволяват този продукт да се използва като ефективно средство при такива болести като дифтерия, туберкулоза и скарлатина.

В съдържанието на Wellness Formula от 120 капсули е включен и екстракт от Чесън, който съдейства за убиването на болестотворни вируси, бактерии, гъбички и микроби. Също така повишава силата на съкращенията на сърдечния мускул и по този начин помага на сърцето да работи по-ефективно и икономично. Възпрепятства и образуването на холестерол, като предпазва от развитие на атеросклероза. Защитава съдовете от увреждане, намалява рисковете от образуване на тромбове и премахва спазмите в съдовете, като освен това понижава и кръвното налягане. Екстрактът от Чесън в състава на Комплексен имуностимулант 120 капсули от Source Naturals намалява възпаленията на лигавиците на дихателните пътища, разрежда секретите и способства тяхното отделяне. Също така подпомага предотвратяване развитието на много видове рак и убива туморните клетки. Стимулира активността на имунните клетки и повишава способността на организма да се противопоставя на различни по род инфекции и заболявания от всякакъв характер. Провокира и продуцирането на храносмилателни ензими, действа положително на мускулатурата на червата и способства за нормалното усвояване на храната. Осигурява своевременна евакуация на жлъчните сокове от жлъчния мехур и възпрепятства образуването на камъни.

Wellness Formula на невероятна цена повишава имунните защити и има антиоксидантно действиеСъщо така Wellness Formula capsules активира дейността на мъжките и женските полови жлези. Дезинфекцира пикочната система и намалява вероятността от развитие на възпалителни процеси в пикочно-половите органи. Възпрепятства и проявата на старческа деменция. Има и противоглистно действие и помага за удължаването на живота. Помага в борбата с авитаминоза и морска болест. Ехинацея – Друг компонент, включен в състава на Комплексен имуностимулант от 120 капсули от Source Naturals влияе на активността на кръвните телца, стимулира продукцията на Т-лимфоцити и предотвратява развитието на болести и възпрепятства разпространението на вируси и бактерии в тялото. Защитавайки клетките активно противостои на негативното въздействие на патогенната флора в организма. Има регенериращо и имуностимулиращо действие. Потиска ензима хиалуронидаза, в което се изразяват аналгетичните и противовъзпалителните свойства на продукта. Има вирусостатично действие, стимулира синтезирането на необходими хормони и оказва противоревматично и противоалергично действие.

Препоръчва се приемът на Wellness Formula на капсули при чести простудни състояния, при болести на пикочния мехур, отравяне на кръвта, ушни инфекции. Положителен резултат дава при заболявания, провокирани от отрицателното въздействие на ултравиолетовото лъчение от слънцето, от радиации, химически препарати, антибиотични терапии. Този препарат спира дейността на стафилококите, стрептококите, вируса грип, стоматит и херпес. Астрагал – съставка, която също намира място в съдържанието на продукта, има диуретичен и патогонен ефект. Помага за спирането на кръвоизливи и понижава артериалното налягане. Отлично стимулира работата на сърцето и помага за разширяване на бъбречните и сърдечните кръвоносни съдове. Комплексен имуностимулант капсули на топ цена понижава силното главоболие и болките в сърцето, предотвратява шум в ушите. Разширява съдовете в главния мозък и благодарение на това с потока на кръв се доставя и голямо количество кислород. А това от своя страна увеличава умствената активност и способства за доброто самочувствие. Добре влияе и на доброкачествените образувания, препоръчва се приемът му при миома или фибромиома на матката. Също така помага за намаляване на задуха и цианозата. Може да се приема при отравяния, а също и при заболявания на ставите и мускулите.

Още ползи при прием на Wellness Formula:

 • Подпомага функционирането на сърцето
 • Против алергии
 • Възпрепятства появата на ревматизъм
 • Помага при главоболие и ставни болести
 • Комплексен имуностимулант 120 капсули от Source Naturals на изгодна цена неутрализира лошото влияние на радиации, ултравиолетовите лъчи и антибиотиците
 • Подобрява състава на кръвта
 • Има диуретични свойства
 • Подобрява умствената активност

Препоръчителен прием: Приемайте на ден по 6 капсули на всеки 3 часа!

Дозировка: 6 капсули

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (6 капсули)Стойност%ПДД
Калории5 
Общо въглехидрати1 гр<1%†
Протеин1 гр2%†
Витамин А5000 IU100%
Витамин Ц1300 мг2167%
Витамин Д3400 IU100%
Калций38 мг4%
Цинк23 мг153%
Селен60 мг86%
Мед150 мкг8%
Натрий5 мг<1%
Чесън360 мг**
Екстракт от Прополис295 мг**
Ехинацея (екстракт от корен)270 мг**
Бъз (екстракт от плод)240 мг**
Аромат от коренище на Момкова сълза120 мг**
Пчелник (екстракт от надземните части)100 мг**
Екстракт от маслиново листо100 мг**
Индийска ефинацея (екстракт от надземните части)100 мг**
Багрилна сърпица (екстракт от корен)75 мг**
Сибирски женшен (екстракт от корен)75 мг**
Корен на Бял оман70 мг**
Комплекс цитрусови биофлавоноиди60 мг**
Канела (екстракт от кора)55 мг**
Кудзу (екстракт от корен)55 мг**
Лопен (есктракт от листо)50 мг**
Хидрастис (есктракт от корен)45 мг**
Ангелика (екстракт от корен)45 мг**
Астрагал (екстракт от корен)45 мг**
Багрилна сърпица (екстракт от листо)40 мг**
Бял оман (екстракт от корен)30 мг**
Розово лапачо (екстракт от кора)30 мг**
Лют червен пипер30 мг**
Джинджифил (екстракт от корен)30 мг**
Есктракт от Гроздови семки10 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, силиций, магнезиев стеарат, двуосновен калциев фосфат. Съдържа соя.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не приемайте този продукт ако сте бременна, правите опити за зачеване или кърмите!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете