Schoenenberger

Schoenenberger е компания, която е създадена пред 1927г. и е лидер в производството на здравословни хранителни добавки. Продуктовата гама включва напълно истински и прясно изцедени сокове от билки от над 35 вида. Schoenenberger е един от най-успелите производители на Био сокове от растителен произход. Билковите сокове са най-голямото съкровище на природата. Те се използват за подобряване на здравословното състояние на човек.

Изследователят Валтер Шоненбергер през 1920г. прави откритие, че получения сок от растенията съдържат по-висока концентрация от активните вещества и много по - лесно се усвояват от организма. Фабриката, която е основана от него в Магщат се занимава с производството на билкови сокове с най-добро качество.  За тази цел се използват растения, които са биологично сертифицирани. Беритбата на диворастящите растения е контролирана.

Био Соковете от Schoenenberger не съдържат захар, алкохол, вода. Те са изключително полезни, тъй като съдържат редица полезни вещества, като витамини, минерали, танини, етерично масла и др. Продуктите от Schoenenberger са с висока усвоимост, безопасни за употреба, на дори цени и с много добро качество! Повече от 80 години био соковете са предпочитани от вас! 

Покажи:
Сортировка:
Био сок от Ацерола 200 мл на SchoenenbergerЧували ли сте за ацеролата? Това е дребен червен плод..
19.99 лв.
Био Сок от Джинджифил 200 мл. от SchoenenbergerАко използвате джинджифил само като много ар..
23.99 лв.
Био сок от Ехинацея 200 мл на SchoenenbergerТази северноамериканска билка - ехинацеята, се ..
23.99 лв.
Сок от Артишок за отслабване и пречистване 100% Био 200 млКакво е артишокът?В своята същност..
16.70 лв.
Сок от Гинко Билоба 200 мл | Schoenenberger - Salus Не се произвежда
Сок от Гинко Билоба 200 мл на Schoenenberger - SalusУспокоява нервната система Подобрява ..
23.99 лв.