Категории

Polyphenol-C Complex 90 вегетариански капсули | Doctor's Best

НОВО
Харесан от: 153 Модел: Polyphenol-C Complex 90 Veggie Capsules
Наличност: Наличен
47.03 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ Бърза поръчка
Polyphenol-C Complex 90 вегетариански капсули | Doctor's Best

Polyphenol-C Complex 90 вегетариански капсули | Doctor's Best

  • Широкоспектърен антиоксидант 
  • Помага за поддържане на имунното здраве 
  • Помага за поддържане на цялостното благосъстояние
  • Полифенол-Ц Комплекс с витамин C 90 вегетариански капсули е на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Полифенол-Ц Комплекс с витамин C?

Полифенол-Ц Комплекс с витамин C 90 вегетариански капсули на супер цена от Doctor's Best съдържа съставки, които включват широкоспектърна антиоксидантна смес, включваща полифеноли от силно концентрирани екстракти от грозде и цветни плодове - боровинка, червена боровинка, малина и ягода. 

Антиоксидантите помагат на тялото да елиминира свободните радикали, оксидативния стрес и спомага за поддържането на здравословен имунен отговор. Тези мощни антоцианини са основните активни форми, открити в пресните плодове, комбинирани и оформени в лесна за употреба добавка, за да допълнят ежедневната Ви динамика и цялостно благополучие.

Как действа Полифенол-Ц Комплекс с витамин C на капсули?

Природата ни доставя витамин С в цветните плодове. Наситените лилави, сини и червени цветове включват полифенолните компоненти на тези плодове: антоцианини, проантоцианидини, биофлавоноиди и други. Тези съединения засилват ролята на витамин С и са най-богатият източник на антиоксиданти в диетата ни.

Антоцианините са основните активни форми, намиращи се в пресни плодове като боровинки, къпини, малини и ягоди. Тези съединения също играят важна роля като имунни подобрители, в противовъзпалителната активност, сърдечно-съдовата подкрепа и много други здравни функции.

Polyphenol-C Complex 90 вегетариански капсули на топ цена от Doctor's Best поддържа имунното здраве. Тези важни, естествени кофактори обаче обикновено не присъстват в повечето продукти с витамин С, които сега са на разположение на ориентирания към здравето потребител.

Полифенолите са антиоксиданти, които елиминират свободните радикали и възпалението.Полифенол-Ц Комплекс с витамин C 90 вегетариански капсули на супер цена от Doctor's Best предлага широк спектър от плодови и горски полифеноли с витамин С.

Полифенолите могат да действат като антиоксиданти, което означава, че могат да неутрализират вредните свободни радикали, които иначе биха увредили клетките Ви и биха увеличили риска от състояния като рак, диабет и сърдечни заболявания. Смята се също, че полифенолите намаляват възпалението, което се смята за основната причина за много хронични заболявания. 

Витамин С, ключова съставка в Полифенол-Ц Комплекс с витамин C 90 вегетариански капсули на уникална цена от Doctor's Best, е ключово съединение в „антиоксидантната мрежа“ на тялото, верига от синергични, свързани с неразривността, добре проучени антиоксиданти, която включва глутатион (GSH) и витамин Е.

Когато витамин Е използва своята антиоксидантна функция за неутрализиране на свободните радикали, той също губи тази антиоксидантна функция. Витамин С може да промени този статус; той може да регенерира витамин Е обратно до естествената му форма и се смята, че „щади“ и глутатиона в тялото. 

Най-високите концентрации на витамин С в тялото се откриват в централната нервна система (в невроните на мозъка и гръбначния мозък) и надбъбречните жлези. Въпреки че наличието на аскорбат в невроните отчасти се обяснява с неговата невромодулираща ензимна активност, високата му концентрация предполага, че витамин С се задържа толкова силно от невроните, за да се справи с по-високите нива на окислителен метаболизъм, преживявани от мозъка.

Това води до заключението, че при нормални условия витамин С помага да се защити целостта на невроните (и следователно мозъкът), до голяма степен чрез неутрализиране на свободните радикали на реактивните кислородни видове (ROS). Ниски нива на витамин С в кръвта и в резултат натрупването на ROS се смята за вредно - особено за застаряващото население.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно или както е препоръчано от специалист.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД
Витамин C (като аскорбинова киселина от Polyphenol-C® Blend)500 мг556%

Патентована мес Polyphenol-C®

Съдържа 500 мг витамин С (като аскорбинова киселина) и 40 мг плодови полифеноли от екстракт от грозде (Vitis vinifera) (цели плодове), екстракт от синя боровинка (Vaccinium uliginosum) (цели плодове), екстракт от червена боровинка (Vaccinium macrocarpon aiton), (цели плодове), сушена чрез замразяване къпина на прах (Rubus Iaciniatus, armeniacus, ursinus и fruticosus) (цели плодове), сушена чрез замразяване малина на прах (Rubus idaeus и/или Rubus stringosus) (цели плодове), сушена чрез замразяване ягода на прах (Fragaria virginiana) (цели плодове)

650 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: хипромелоза, микрокристална целулоза, малтодекстрин, силициев диоксид, стеаринова киселина.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: