Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Pepe Зелено кафе Nespresso система 5 бр Кафе капсули Топ Цена

Pepe Зелено кафе Nespresso система 5 бр Кафе капсули Топ Цена
Не се произвежда
Pepe Зелено кафе Nespresso система 5 бр Кафе капсули Топ Цена
Пепе Зелено кафе Nespresso система 5 бр капсули на изумителна цена има страхотен вкус на лимон и неудържим цитрусов аромат. Pepe Verde caffe има полезни антиоксидантни свойства и е в удобни капсули за неговото приготвяне.Научете повече
2.04 лв.
Без данък: 2.04 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: PePe Caffee
  • Модел: Pepe Зелено кафе 5 бр Кафе капсули
  • SKU: PEP-100560NS

Pepe Зелено кафе Nespresso система 5 бр Кафе капсули

Какво представлява Пепе Зелено кафе?

Капсулите на Зеленото кафе на Пепе са на топ цена. Този продукт съдържа всички полезни антиоксидантни свойства. Както потвърждава и науката, Зеленото кафе е новият еликсир на живота.

Pepe Зелено кафе 5 бр Кафе капсули на топ притежава антиоксидантни свойства и е невероятно вкусно

Сега Pepe Verde caffe Nespresso система е в удобни капсули, което прави излишни чайниците и джезветата. Само едно единствено натискане на бутона на Вашата кафе машина Ви дава това невероятно качествено еспресо със страхотен лимонов вкус и аромат на цитруси. Сместа е опакована в добре затворени капсули, които запазват вкусовите и ароматните, както и полезните качества на зърната на растението, което гарантира истинските характеристики на продукта.

Какво знаем за Кафе Пепе?

Caffe Pepe е италианска фирма, специализирана в производството на качествени продукти, предимно разтворими в капсули и дози, съвместими с най-популярните системи за кафе-машини като Nespresso, Espresso Point I Modo Mio. Pepe полага изключителна загриженост при избора на суровините, от които приготвя продуктите си, както и при тяхната преработка. Това прави компанията една от водещите лидери на световния пазар, характеризираща се с висококачествена продукция и което е по-важно – билогично чиста. Пепе представя широка гамаот кафени, млечни и чаени продукти, лесни и удобни за приготвяне, без да представлява каквото и да било неудобство.

Защо Pepe Verde Caffe е правилният избор?

  • Полезна напитка, с антиоксидантно въздействие
  • Изумителен вкус и цитрусов аромат
  • Удобни за приготвяне на кафената напитка капсули

Важно: Консумирайте преди крайния срок, маркиран върху опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете