Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Pepe Cortado (с вкус за капучино) Dolce Gusto система 10 бр на капсули Цена

Pepe Cortado (с вкус за капучино) Dolce Gusto система 10 бр на капсули Цена
Не се преглага
Pepe Cortado (с вкус за капучино) Dolce Gusto система 10 бр на капсули Цена
Пепе Кортадо (мляко с вкус на шоколад) Dolce Gusto система 10 бр капсули на невероятна цена е превъзходна топла напитка, изключително лесна за приготвяне. Pepe Cortado е мляко с вкус на нежно капучино.Научете повече
6.14 лв.
Без данък: 6.14 лв.
  • Наличност: Не се преглага
  • Марка: PePe Caffee
  • Модел: Pepe Cortado (мляко с вкус за капучино) 10 бр капсули
  • SKU: PEP-100510DG

Pepe Cortado (мляко с вкус за капучино) Dolce Gusto система 10 бр на капсули

Pepe Cortado (мляко с вкус за капучино) 10 бр на капсули на страхотна цена е топла напитка със страхотен вкусКакво знаем за Пепе кафе?

Caffe Pepe е италианска фирма, специализирана в производството на качествени продукти, предимно разтворими в капсули и дози, съвместими с най-популярните системи за кафе-машини като Dolce Gusto система, Espresso Point I Modo Mio. Pepe полага изключителна загриженост при избора на суровините, от които приготвя продуктите си, както и при тяхната преработка. Това прави компанията една от водещите лидери на световния пазар, характеризираща се с висококачествена продукция и което е по-важно – билогично чиста. Пепе представя широка гамаот кафени, млечни и чаени продукти, лесни и удобни за приготвяне, без да представлява каквото и да било неудобство.

Какво представлява Пепе Cortado?

Капсулите Кортадо от Пепе 10 бр Dolce Gusto система представляват смес от мляко с вкус на приятно капучино и са на топ цена. Това е напитка, подходяща за консумиране във всеки един момент, в който пожелаете да се отпуснете и да изпитате наслада и мекото и нежно „докосване” на млякото. Pepe Cortado се прави от качествено подбрани съставки, добре опаковани, с цел да запазят вътрешността защитена от външните влияния и да съхранят вкусовите и ароматните характеристики на сместа. Капсулите са много функционални, приготвянето на напитката е истинско удоволствие, единственото, което трябва да направите е да натиснете бутона и млечната капучинова смес ще потече сама.

Защо да изберем Pepe мляко с вкус на капучино Кортадо?

  • Защото е приятно за консумация
  • Защото е с уникален вкус
  • Защото е удобно за приготвяне
  • Защото е качествено
  • Защото е с изключителен аромат

Важно: Консумирайте преди датата, маркирана на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете