MyElements

Ние, човеците, сме създадени за да живеем сред природата. Тя е способна да ни даде нужните съставки, в необходимото им качество, за да можем да поддържаме здравословния си баланс. Но съвременният ни начин на живот силно пречи за това. Вече не се храним с истински природни продукти, което значи, че не си даваме необходимата пълноценна храна, за да сме здрави. Но пък от друга страна днес имаме възможността да използваме постиженията на човечеството – иновативните технологии и непрестанно да търсим начини да възстановим онези неща, които би трябвало да ни даде природата, а не успяваме да си ги вземем от нея.

С намесата на науката за здравословното хранене и с помощта на разбирането и познаването на природата, повече от 30 годишния опит на “Isoplus” помага на компанията да създаде собствена линия от натурални хранителни добавки. MyElements олицетворява визията и философията на компанията за цялостния здравословен живот. Тази линия предлага продукция, която балансира вредните последствия и влиянието на съвременното провеждане на живота ни, помага на тялото ни да бъде по-здраво физически и да се радваме на доброто си състояние.

MyElements се развива стремглаво с развитието на технологиите и по този начин ни помага да извлечем най-полезните активни вещества от природата. Това е един живот без ограничения, добре балансиран и изпълнен с удоволствие. Това е MyElements!

Покажи:
Сортировка:
Me Beautin Collagen + Magnesium 5 x 30 ml I MyElementsНасърчава оздравяването и красотата отв..
37.45 лв.
Me Immuneed (lemon) 20s I MyElementsАктивира имунните сили на организма Подсилва ..
13.00 лв.
Me Iron + C Effervescent (black currant) 20s I MyElementsСрещу хронична умора и слабост Пов..
6.60 лв.
Me Vitaminall Effervescent 20s I MyElementsСъдържа значими за здравия организъм минерални и в..
16.80 лв.