Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Л-Аргинин 1000 мг 60 капсули Bulgaricus

Л-Аргинин 1000 мг 60 капсули Bulgaricus от виде Л-Аргинин 1000 мг 60 капсули Bulgaricus в категория . Л-Аргинин 1000 мг 60 капсули I Bulgaricus Повишава количеството на растежния хормон Помага за натрупването на мускулатура Съдейства за топенето на мастни
xxx
Л-Аргинин 1000 мг 60 капсули Bulgaricus
Л-Аргинин 1000 мг 60 капсули от Bulgaricus на страхотна цена подпомага растежа на мускулите и топенето на мазнините. L-Arginine предпазва от сърдечни болести и намалява съдържанието на холестерол в кръвта.Научете повече
22.99 лв.
Без данък: 22.99 лв.
 • Наличност:
 • Марка: Bulgaricus
 • Модел: Л-Аргинин 1000 мг 60 капсули Bulgaricus
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-03-03 13:47:25

Л-Аргинин 1000 мг 60 капсули I Bulgaricus

 • Л-Аргинин oт Bulgaricus помага за отпускане и разширяване на кръвоносните съдове и добрия приток на кръвта

  Повишава количеството на растежния хормон
 • Помага за натрупването на мускулатура
 • Съдейства за топенето на мастните отлагания
 • Срещу изтощение и слабост
 • Подпомага състоянието на съдовете и сърцето
 • Стимулира имунитета
 • Намалява холестерола и риска от атеросклероза
 • Увеличава физическата издръжливост и трудоспособността
 • Л-Аргинин (L-Arginine) 1000 мг на капсули е на топ цена от Bulgaricus

Какво знаем за L-Arginine?

Появата на Л-Аргинин на фармацевтичния пазар е свързана със сензация. Най-гръмката и най-последната сензация в медицинските кръгове в края на XX век. Аргинин е аминокиселина и разбира се, е била позната дълго преди да започне да се говори за нея като за чудодейно средство. Позната е като едно от най-необходимите за нашия организъм вещество. С какво е свързан този интерес към отдавна известната аминокиселина? Това, че Л-Аргинин се превръща в организма в азотен оксид също се знае отдавна. Но азотният оксид винаги се е смятал за крайно вредно съединение, пагубно за всичко живо.

И с Л-Аргинин се е налагало да се примиряваме, че е необходимо звено за построяването на белтъчни молекули. Всичко се променило, както винаги, по случайност. Заради лекарска грешка. В САЩ, при изследване на лекарства за сърдечната дейност, били объркани препаратите. Използваният препарат, който съдържат азотен оксид, предизвикал рязко отпускане на съдовете. Този факт заинтригувал професор Ф. Ферчгот. И той започнал да изучава влиянието на азотния оксид върху организма. Паралелно с това се провеждали и изследвания от Ф. Мурад и Л. Игнаро. В резултат на това, тези трима американски учени, през 1998 година били удостоени с Нобелова награда за изследването на ролята на азотния оксид за човешкия организъм. А медицинският свят получил сензационно откритие – азотният оксид е много важен за целия организъм!

L-Arginine 1000 мг на капсули от Bulgaricus Ви предлага важната аминокиселина за Вашето здраве Л-Аргинин на специална цена.

Как действа Л-Аргинин на капсули?

Азотният оксид регулира сърдечната работа. Това вече е ясно. Но както се оказва, това съединение участва във всички обменни процеси в тялото. Без него е невъзможно нормалното функциониране на нервната и на имунната системи, производството на хормоните и ензимите, половата дейност и развитието на мускулната маса. Не случайно първи започнали да използват аминокиселината Л-Аргинин спортистите-културисти. L-Arginine 1000 mg 60 capsules повишава нивото на креатин в мускулите. А това позволява да се увеличава мускулната маса и едновременно да се понижава мастната прослойка.

Л-Аргинин на топ цена подкрепя мъжкото здраве и подобрява еректилната функция

Защо е нужен L-Arginine?

Производството на азотен оксид в организма е невъзможно без тази аминокиселина. Но той се отнася към онези аминокиселини, които се произвеждат в тялото само при определени условия. При най-малката патология, организмът не успява да се справи със синтеза на L-Arginine. И тогава идва на помощ Л-Аргинин 1000 мг 60 капсули от Bulgaricus. Този продукт подпомага образуването на протеини. Постъпването на тази аминокиселина е особено важна за мъжете. Семенната течност  приблизително на 80% се състои от този белтъчинен строителен материал, за това дефицитът и често води до безплодие. Хранителната добавка стимулира продукцията на сперма и понижена сперматозоидна активност. Притежава способността да отпуска гладката мускулатура на стените на съдовете на кръвта и повишава тяхната еластичност. По този начин L-Arginine 1000 мг 60 капсули поддържа нормалната им проходимост и осигурява правилната микроциркулация на кръвта. Състоянието на сърдечно-съдовата система е тясно свързано с репродуктивните функции на мъжете, където нарушенията на кръвообращението водят до различен род сексуални разстройства. За жените веществото е интересно на първо място с това, че при правилен начин на хранене, помага в борбата с излишните килограми.

Л-Аргинин от Bulgaricus увеличава мускулната маса и гори мазнинитеКакто при мъжете, така и при жените, Л-Аргинин 1000 мг капсули укрепва здравето на половите органи, възпрепятства появата на доброкачествени и злокачествени образувания, пречиства съдовете, намалява проявата на депресия и повишава работоспособността и общата издръжливост на организма. Често аминокиселината Аргинин се нарича „аминокиселината на младостта”. Това е свързано с обстоятелството, че той участва в продуцирането на много хормони. Организмът, в който се наблюдава нейния дефицит, старее значително по-бързо. L-Arginine 1000 mg 60 капсули подхранва всички тъкани и органи в тялото, а също така подобрява и неговото кръвоснабдяване,  особено що се касае до оросяването на космените луковици.

Л-Аргинин е условно незаменима аминокиселина, което значи, че се произвежда от организма, но в недостатъчно количество за неговото пълноценно функциониране. Играе важна роля в процесите на обмен на веществата и усилва изработването на соматотропин (хормона на растежа). Действието на аминокиселината е насочено и към поддържането на нормалната концентрацията на холестерол в кръвта, което влияе благотворно върху функционалното състояние на сърцето и съдовете. При мъжете, на фона на приема на Л-Аргинин от 1000 мг на капсули се усилва притокът на кръв към половите органи и се увеличава количеството на семенната течност, благодарение на което се създават оптимални условия за продължителна и устойчива ерекция. Освен това се нормализира и състоянието на простатата като цяло. Освен това хранителната добавка стимулира синтеза на инсулин, помага за повишаване нивата на растежния хормон в тялото и намалява мазнините в организма.

Л-Аргинин на изумителна цена намалява холестерола и помага срещу сърдечно-съдови заболяванияL-Arginine от 1000 мг капсули активира и зарастването на раните и укорява процесите на възстановяване след травми. Стимулира естествените методи на детоксикация и способства отделянето от организма на амоняк. Повишава активността на имунната система, възпрепятства натрупването на умствена и физическа умора и подпомага процесите на растеж на клетките в мускулната тъкан. Този продукт стимулира и синтеза на гликоген в мускулните тъкани на черния дроб, подпомага освобождаването на лактогенния хормон, глюкагон, адреналин, и съдейства за образуването в тялото на аминокиселината креатин, която изпълнява важна функция в процесите на енергиен обмен, протичащи в нервната и мускулната тъкани.

Л-Аргинин 1000 мг от 60 капсули на сензационна цена способства разширяването на коронарните артерии, поддържа показателите на артериалното налягане в норма и осигурява нормален приток на кръв в крайниците. Също така предотвратява образуването на атеросклеротични плаки и се препоръчва използването му като допълнителен източник на аминокиселината Аргинин. Помага при профилактика на болести на вътрешните органи и компенсира дефицита на веществото при здрави хора, водещи активен начин на живот. L-Arginine от 1000 мг капсули от Bulgaricus е подходящ продукт за хора, които страдат от хронична умора и епилепсия, които желая да възстановят състоянието си след злоупотреба с психоактивни вещества или след дълга лечебна диета. Добре е да се използва и от хора, които страдат от нервни разстройства, дистрофия, болести на сърцето и съдовете, анемия.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1 до 3 пъти дневно между храненията.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете