Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

БиоВита Клетъчен Антиоксидант 30 капсули Цена

БиоВита Клетъчен Антиоксидант 30 капсули Цена
Не се преглага
БиоВита Клетъчен Антиоксидант 30 капсули Цена
Клетъчен Антиоксидант 30 капсули от BioVita на топ цена повишава имунния статус и подпомага сърдечното здраве. Клетъчен Антиоксидант намалява нивото на холестерол в кръвта и помага при болест на Алцхаймер и ХИВ.Научете повече
23.40 лв.
Без данък: 23.40 лв.
 • Наличност: Не се преглага
 • Марка: BioVita
 • Модел: Клетъчен Антиоксидант 30 капсули BioVita
 • SKU: BIOV-00001
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Клетъчен Антиоксидант 30 капсули I BioVita

 • Подпомага имунната система
 • Възпрепятства развитие на сърдечни проблеми
 • Бори се с канцерогените
 • Има подмладяващ ефект
 • Регенерира епидермалните тъкани
 • Има функция на имуномодулатор
 • Намалява холестеролните нива
 • Срещу образуване на тромбове
 • Има противовъзпалителен ефект
 • Засилва паметта
 • Клетъчен Антиоксидант 30 капсули е на топ цена от BioVita

Клетъчен Антиоксидант от BioVita има подмладяващо действие и укрепва имунната система.Какво знаем за Клетъчен Антиоксидант?

Клетъчен Антиоксидант е съставен от трансресвератрол, извлечен от Японска фалопия (Polygonum cuspidatum), Броколи, Орех и Селен. Японска фалопия е растение, което се използва в традиционната китайска медицина, източник на ресвератрол, който определя неговите полезни свойства. Ресвератрол е природно съединение, извлечено от растенията и проявява защитни реакции против бактерии и гъбички.

Като хранителна добавка Клетъчен Антиоксидант 30 капсули от BioVita на уникална цена има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, подобрява общото състояние на кожата, способства за заглаждане на бръчките, изсветляване и изравняване тена на кожата, ускорява зарастването на рани. Броколи е малко известен зеленчук на растениевъдите, макар че римляните ги отглеждали още преди 2000 години. Родината на Броколи е Средиземноморието (южната част на Италия и някои острови в близост). Световна известност получили след като попадат в Aмерика и благодарение на ценните си хранителни свойства и лесното им отглеждане, надминават дори карфиола. Отглеждат се в много страни – САЩ, Япония, Канада, Англия, Италия, Швеция, Германия, Русия, Полша и други. Благодарение на голямата реколта и разнообразния си химичен състав, Броколи заслужили широкото си разпространение, особено там, където за тяхното развитие има благоприятни условия.

Как действа Клетъчен Антиоксидант на капсули?

Клетъчен Антиоксидант на капсули от BioVita, оказва мощно антиоксидантно свойство, ефикасно неутрализира свободните радикали, причина за много заболявания и забавя процесите на стареене. Има антимутагенна активност, неутрализира действието на канцерогенните вещества и намалява скоростта на растеж на раковите образувания. Оказва защитно действие върху сърдечно-съдовата система, регулира нивото на холестерол и способства разлагането на вече съществуваща холестеролна плака, а освен това предпазва от развитието на тромбоцити. Влияе положително на състоянието на имунитета като се грижи за укрепването и функционирането му, участва в ликвидирането на възпаления и понижава риска от тяхната проява в организма. Действа позитивно на функционирането на целия организъм и външен вид, способствайки инхибирането на процесите на разпад на колагенови влакна. Клетъчен Антиоксидант 30 капсули на страхотна цена има антивирусна активност, помага при вируса на ХИВ и херпес, което е предпоставка продуктът да се прилага успешно като помощно средство при профилактика на тези заболявания.

Клетъчен Антиоксидант на топ цена подобрява състоянието на кожата и има противоракови свойства.Помага при рак на правото черво, стомаха, млечните жлези, при сърдечно-съдови болести, болест на Алцхаймер, епидермални проблеми, заболявания на черния дроб, имунни нарушения. Подобрява реологичните показатели на кръвта и намалява образуването на тромбози. Има мощно хепатопротекторно действие, защитава черния дроб от затлъстяване, предотвратява развитието на алкохолна чернодробна цироза. Клетъчен Антиоксидант има и антибактериален ефект, също така стимулира растежа на колагенни влакна в кожата и способства съхраняването на младостта и здравето на кожната обвивка на тялото, като поддържа нейната еластичност. Помага при алергии и има имуномодулиращ ефект, подобрява паметта и издръжливостта, повишава трудоспособността. Спомага за намаляване количествата на глюкоза в кръвта и освен това премахва излишните килограми. Защитава стените на съдовете от атеросклеротични увреждания, влияе благотворно на нервната система и сърцето, както и на състава на кръвта. Ефективно понижава риска от неоплазия, при това не само предотвратява развитието на злокачествени новообразувания, но и унищожава атипичните клетки и активира регенерацията на здрави клетки. Клетъчен Антиоксидант 30 капсули от BioVita съдейства за пречистването на организма, изхвърля шлаките, йоните на тежките метали и умрелите клетки. Използва се като профилактично средство при рак на гърдата, рак на простатата, рак на кожата, възпрепятства деленето на ракови клетки и ги унищожава, укрепва имунния статус и действа съпротивително при туморни прояви. Благодарение на Орех, който влиза в състава, продуктът регулира артериалното налягане, помага при анемия, оказва благоприятно влияние на половите функции, има противосклеротично действие. Също така подобрява съсирването на кръвта, помага за отслабване, нормализира дейността на нервната система, подпомага здравето на зъбите, косата и кожата. Подхранва организма с всички ценни за него витамини и минерали.

Още ползи при прием на Клетъчен Антиоксидант:

 • За детоксикация
 • При чернодробни заболявания
 • Подпомага понижаването на телесното тегло
 • Има антибактериални свойства
 • Против атеросклероза
 • Клетъчен Антиоксидант 30 капсули от BioVita на изгодна цена спомага за образуване на здрави клетки
 • При рак на простатата, млечните жлези, правото черво
 • Подобрява дейността на нервната система
 • Привежда в норма налягането в артериите
 • Подобрява състоянието на кръвта
 • Повишава работоспособността
 • Понижава глюкозата
 • При репродуктивни проблеми
 • Има антиоксидантни свойства
 • Подобрява сърдечно-съдовата система

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден преди прием на храна с много течности.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: Resvenox™(екстракт от стъбло и корен на Японска фалопия), екстракт от Броколи, Селен, масло от Орех,

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Complexe Protection 500 мл | PurOligo Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес Подобрява паметта и концентрацията Стимулира метаболизма Пр..
54.60 лв.
Без данък:54.60 лв.
Oxibio 30 капсули | BioShield Доставя важни нутриенти, необходими за нормално зрение   Неутрализира свободните радикали Предпазва клетките на тял..
23.80 лв.
Без данък:23.80 лв.
Позвънете