Home Health

Home Health е американска компания, произвеждаща натурална и лечебна козметика повече от 65 години. Продуктите на Home Health са създадени по най-съвременни технологии и не са тествани върху животни. Обхватът на продуктите на фирмата е от Крем срещу Псориазис, Измиващ гел срещу Псориазис, билкови кремове, натурални лосиони за тяло и коса.

"Да изследват, разработват и да предлагат на своите клиенти най-добрите продукти за баня и грижа за тялото". Днес, тяхната визия и философия остава същата. Home Health предлага пълен набор от здравни и козметични продукти, включващи продукти както за лечение, така и за грижа за кожата. Всеки артикул съдържа най-добрите натурални масла и билки и се разработва без изкуствени оцветители или аромати. Освен това, всички продукти за здраве не са тествани върху животни.

Home Health управлява една от най-големите и най-технологично напреднали производствени съоръжения в Съединените щати. Продуктите са произведени чрез използване на най-строг контрол на качеството, които отговарят и надвишават всички държавни стандарти. Готовите продукти са тествани внимателно за оптимална чистота, потентност и свежест. Неуморните усилия на Home Health са допълнително подкрепени от приноса на експерти в областта на медицината, храненето и здравето, както и в много познания в свързани области. 

Покажи:
Сортировка:
Home Health Psoriasis Medicated Scalp and Body Wash 236 мл (Псориазис Душгел за глава и тяло от Home..
39.90 лв.
Крем против псориазис 56 гр. от Home Health2% салицилова киселина Без Парабен Попива бърз..
49.90 лв.