Разликата е в позитивната нагласа и дълбокото съмнение.15 кг., а аз ги пия вече 3 месеца и съм качила 5 кг.” И сама си отговаря: „Сигурно проблемът е в структурата. Нейната е еди-каква си, а моята е друга.”.

ГРЕШКА, скъпи дами!

Разликата е в позитивната нагласа и дълбокото съмнение. Независимо от начина, по който сте избрали да отслабвате, Вие първо трябва да се научите да мислите позитивно.

Авицена е казал: „Ние сме трима: аз, ти и болестта. От това на чия страна ще застанеш ти, зависи кой ще победи. Ако си на моя страна – аз и ти заедно ще преборим болестта. Но ако застанеш на страната на болестта – аз сам нищо не мога да направя.”

са излишни.

Когато си купувате поредните хранителни добавки или лекарства или влизате във фитнес салона с мисълта: „Това едва ли ще ми помогне, но все пак, нека да пробвам”, Вие предварително се обричате на неуспех. И когато след време няма никакъв резултат, естествено изниква мисълта: „Както и предполагах, при мен няма резултат”.

Има една индийска поговорка: „Преди да помислиш, помисли!”

Нашите мисли имат чудотворното свойство да се материализират. Затова е добре да мислим отговорно, особено като знаем, че мисълта ни може да се материализира.

Има и още една малка тайна. Вселената, която е наш помощник и се явява огледало на нашите мисли, претворявайки ги в реалност, не чува думичката „НЕ”. За нея тя не съществува. И когато си мислим: „Не искам да съм дебела”, Вселената чува „Искам да съм дебела” и ни помага да постигнем това състояние, което искаме.

Затова! Преди да помислиш, помисли!

Автор: Станка Милушева