Чувствате ли любовта този месец? Февруари е месецът, в който се фокусираме върху празнуването на любовта. Свети Валентин може да бъде забавен, но когато се опитвате да отслабнете, това може да предизвика безпокойство, когато трябва да избегнете онези изкусителни лакомства, които дебнат из офиса и у дома. Има няколко начина да направите този ден и месец специални, без да нарушавате диетата си.

Използвайте форма за изрязване на бисквитки във формата на сърце, за да нарежете високо протеинова храна. Нарежете нискомаслено сирене и плодове на сърчица, за да направите декоративно блюдо за работното парти. Изберете червени храни. Добавете малини или ягоди в шампанското си.

Съвети за отслабване за празника на влюбените.

Алфред Лорд Тенисън е казал: „По-добре е да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал“. С наближаването на свети Валентин всичко около нас е свързано с романтиката. Ако искате да отслабнете и да бъдете здрави, направете го заедно с половинката си. Предлагаме Ви 14 съвета за отслабване, за да отпразнувате 14 февруари заедно с любимия/любимата:

  1. Съберете малко багаж и си изберете екопътека за романтичен поход.
  2. Опаковайте здравословен обяд за пикник и се разходете ръка за ръка до любимия си парк или място на плажа.
  3. Танцувайте.
  4. И ако не знаете как да танцувате – не се притеснявайте. Запишете се заедно на уроци по танци.
  5. Яздете заедно.
  6. Правете йога като двойка.
  7. Отидете на театър на комедийна пиеса или на кино на романтична комедия. Петнадесет минути смях могат да изгорят до 40 калории.
  8. Прекарайте един ден във водата, ветроходство, кану или гребане.
  9. Загрейте джакузито и се насладете на водата.
  10. Посетете ледената пързалка.
  11. Карайте велосипеди заедно или такъв тип велосипед, който се кара едновременно от двама.
  12. Направете масаж на партньора си. Ще изгорите над 300 калории за един час, а другият ще изгори около 60 само докато се наслаждава на усещането.
  13. Целувайте се. 10-минутна целувка може да изгори около 50 калории.
  14. Правете любов. Средната любовна сесия изгаря 100 или повече калории.