BioTech USA

Biotech USA – 20 години превъзходно качество!

В света на бодибилдинга и спортното хранене е трудно да се открие човек, който не е чувал за марката Biotech USA. Грамадно количество всевъзможни добавки, добра ценова политика, прекрасно качество – всичко това превръща Biotech USA в лидер на пазара за спортни продукти.

Компания Biotech USA се е сформирала през 90-те години на миналия век, когато са се обединили две производства. Първото е правело спортни стоки в Централна Европа, а второто се е занимавало с производство на спортни храни в САЩ. Продуктите, направени от американския производител бързо станали популярни в Европа и за Biotech USA започва да се говори много. Това е провокирало ръководството на компанията да отвори европейския филиал Biotech в Германия. Това се е случило през 1999 година. От тогава компанията се развива стремително и завоюва пазара. В този момент продукцията на Biotech USA се продава успешно в повече от 50 страни. Само в Европа са отворени над 100 фирмени хипермаркети с продуктите на тази компания.

Само напред!

Движението е живот и това го знаят прекрасно сътрудниците на Biotech. В компанията постоянно се водят изследоватески дейности и се усъвършенстват технологичните процеси. Учените от многобройните лаборатории са постоянно заети с разработки и апробация на нови форми и съединения от различни съставки. Именно заради това спортните храни Biotech USA съответстват на всички международни стандарти и са с прекрасно качество.

Дейността в заводите на компанията се провежда много прецизно и с много проверки на различните производствени етапи. Проверява се буквално всичко! И продуктите, с които се работи, и материалите за опаковките, и качеството на разфасовките. Biotech USA – това е иновативни технологии, това е качествена продукция и материали, това е постоянен прогрес и движение само напред!

А след това какво?

Резултатите на многогодишната работа на компания Biotech USA са: няколко патента, уникални формули и смеси, огромен арсенал от продукти и много други неща. Главната цел на компанията Biotech USA е да удовлетвори потребностите на всеки клиент. Именно поради това с всяка година на пазара се появяват все повече продукти на този производител. Така че, смело може да се твърди, че и в бъдеще компанията ще радва клиентите си с нови, и най-важното – качествени спортни продукти!

Biotech USA оказва професионална помощ на спортистите от цял свят за постигане на максимални резултати в строежа на мускулна маса, увеличаването на екстремалните способности на организма и в провеждането на здравословен начин на живот. Използвайки продуктите Biotech USA, Вие можете да се абсолютно сигурни в ефективността им. Biotech USA държи на качеството. Хората от екипа на компанията се гордеят с възможно най-високите стандарти на производство, на които отговарят. Както продуктите, така и производството на компанията са напълно безопасни и съответстват на световните стандарти. За достигането на Вашите цели, Biotech USA ще бъде надежден и незаменим партньор!

Покажи:
Сортировка:
L-Carnitine 2000 / 1 Amp. I BioTech USAПомага ефективно да се намаляват подкожните мастни про..
2.20 лв.
Tribooster 60/120 таблетки I BioTech USAСтимулира произвеждането на качествен тестостерон без..
31.00 лв.