Категории

Alpha Lipoic Acid 60/120 капсули I MYPROTEIN

Харесан от: 7050 Модел: Alpha Lipoic Acid 60/120 caps
Наличност: Наличен
31.39 лв.

Избери опция


Вид опаковка:

Бр: ПОРЪЧАЙ Бърза поръчка
Alpha Lipoic Acid 60/120 капсули I MYPROTEIN

Alpha Lipoic Acid 60/120 капсули I MYPROTEIN

 • Подобрява спортните постижения
 • Стимулира произвеждането на енергия
 • Подпомага здравето на мускулите и костите
 • Засилва издръжливостта при физическо натоварване
 • Неутрализира вредното влияние на свободните радикали
 • Предотвратява разрухата на клетките
 • Стимулира мозъчната активност
 • За по-бързо възстановяване след физическо напрежение
 • Помага за горенето на мазнини
 • Стимулатор на клетъчната регенерация
 • Алфа Липоева Киселина 60/120 капсули е на топ цена от MYPROTEIN

Alpha Lipoic Acid 60/120 капсули от MYPROTEIN повишава физическата издръжливост и подпомага функциите на мозъка.Какво знаем за Alpha Lipoic Acid?

Алфа Липоева Киселина се приема в качеството на спортна добавка и е мощен антиоксидант, способстващ разграждането на свободните радикали – вредни продукти от оксидативния метаболизъм. Този процес постоянно протича в човешкия организъм, а при тежки физически натоварвания той се усилва многократно. Излишъкът от свободни радикали води до увреждане на ДНК и митохондриите, до спирането на производството на аденозин трифосфат, стареене и умиране на клетките.

Като хранителна добавка Alpha Lipoic Acid 60/120 капсули от MYPROTEIN на уникална цена се използва активно в бодибилдинга и други енергоемки спортове. Приемът на антиоксиданти като Алфа Липоева Киселина понижава показателите на оксидацията. По този начин отслабва влиянието на упражненията върху формирането на свободни радикали, възпрепятства се разрушаването на протеините и клетките. Всичко това позволява на спортистите да тренират по-интензивно с по-малко увреждане на мускулните  други влакна, а също така помага за по-бързо възстановяване след тренировка.

Как действа Алфа Липоева Киселина на капсули?

Alpha Lipoic Acid 60/120 капсули от MYPROTEIN понижава стреса в мускулите, минимизира негативното влияние на свободните радикали, бори се активно с тях и съхранява баланса в обмена на мазнини, въглехидрати и белтъчини. В резултат на това се съкращава времето за възстановяване след физически натоварвания. Освен това се противопоставя на активните йони на кислорода, които са причина за разрушаване на клетъчните мембрани. В спорта помага за по-доброто усвояване на глюкоза от мускулите и за преобразуването и в енергия. Това способства за получаване на максимални резултати при тренировка, повишава се запаса на енергия, което е особено важно при силови упражнения. Способства и за понижаване на теглото като усилва термогенезата, повишава разхода на енергия и влияе за образуването на топлина в организма. По този начин произтича изгаряне на мазнините. Активизира работата на ензимите, въздействащи на молекулите, произвеждащи енергия, защитава ДНК и може да се ползва като профилактично средство против стареене, усилва и функциите на антиоксидантите, на витамините Ц и Е, намалява увреждането на нервните клетки и стимулира тяхната регенерация, намалява риска от развитие на болест на Алцхаймер и множествена склероза. Поддържа оптимални нива на захар в кръвта и се бори с чувствителността към инсулина и инсулинорезистентността. Нормализира артериалното налягане, подобрява липидния профил, помага за премахването на излишни килограми, способства изхвърлянето на тежки метали като ги деактивира и ги извежда от тялото, без да им позволява да се наслояват и да повреждат организма.

Alpha Lipoic Acid 60/120 капсули на супер цена съдейства за изгаряне на мазнините и потиска усещането за гладАлфа Липоева Киселина 60/120 капсули на страхотна цена поддържа нормалната функция на зрителния нерв и предотвратява развитие на катаракта и глаукома. Подобрява протичането на дегенеративни заболявания на костите и възпрепятства или подобрява състоянието при остеопороза. Поддържа и сърдечно-съдовата система, неутрализира вредните вещества, пречиства организма, помага при много невродегенеративни разстройства, възпрепятства възникването на дефицит на кръвотечение към нервите, оксидативен стрес, дефицит на периферна сензорна проходимост. Понижава съдържанието на холестерол, повишава потреблението на кислород от клетките на главния мозък, стимулира умствената дейност, увеличава способността за концентрация и засилва вниманието. Способства изхвърлянето на „излишния” холестерол с жлъчните сокове и ускоряването на неговото отделяне, което възпрепятства образуването на жлъчни камъни. Понижава кръвната захар и се използва за профилактика при усложнения на диабет. Намалява риска от развитие на атеросклероза, защитава чернодробните клетки от увреждане и пречи за развитие на чернодробна дегенерация в мастната тъкан – чернодробна стеатоза. Алфа Липоева Киселина от MYPROTEIN се свързва със солите на тежките метали и ги извежда от организма като оказва детоксикиращ ефект. Оказва положително влияние върху предаването на нервни импулси, ускорява процеса на нервно възбуждане, което оказва добро влияние при полиневропатии с различен произход. Способства заздравяването на защитните свойства на организма и е добро средство за профилактика при простуда и инфекциозни болести. Защитава клетките на панкреаса и възпрепятства развитието на захарен диабет, помага при диабетна невропатия, като ускорява клетъчния метаболизъм и подобрява притока на кръв към нервните клетки. Способства превръщането на постъпилите в организма въглехидрати в енергия, като по този начин възпрепятства натрупването на мастни отлагания. Alpha Lipoic Acid капсули блокира специалния ензим на глада, като така потиска апетита и забързва процеса на отслабване. Защитава черния дроб от токсини, в това число и алкохол, понижава количеството мастни отлагания около черния дроб, укрепва сърцето и кръвоносните съдове, намалява риска от възникване на инфаркт или инсулт, подобрява работата на мозъка и има противоракови действия.

Още ползи при прием на Alpha Lipoic Acid:

 • Възпрепятства развитие на Алцхаймер
 • Помага при сърдечни проблеми
 • За детоксикация
 • Намалява холестерола
 • Възпрепятства отлагането на мазнини в организма
 • Стимулира предаването на нервни сигнали
 • Потиска апетита
 • Алфа Липоева Киселина 60/120 капсули от MYPROTEIN на супер цена подпомага черния дроб
 • Подобрява паметта и концентрацията
 • Нормализира функциите на панкреаса и жлъчката
 • При остеопороза и диабет
 • Нормализира налягането
 • Регулира новото на кръвна захар
 • Има антиоксидантни свойства
 • Подобрява дейността на сърдечно-съдовата система

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно с прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60/120

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Алфа Липоева Киселина500 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: силициев диоксид, магнезиев стеарат. Капсулата е съставена от желатин.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Продуктът е приготвен в съоръжение, което обработва мляко, соя, яйца, глутен! Не превишавайте препоръчаната доза! Съхранявайте на сухо и хладно място, без достъп на директна слънчева светлина! Продуктът не е подходящ за вегетарианци!

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: