Категории

Alpha Lipoic Acid 250 мг 60 капсули I Now Foods

Харесан от: 4763 Модел: Alpha Lipoic Acid 250 mg 60 capsules
Наличност: Наличен
50.00 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ Бърза поръчка
Alpha Lipoic Acid 250 мг 60 капсули I Now Foods

Alpha Lipoic Acid 250 мг 60 капсули I Now Foods

 • Подобрява зрителната функция
 • Против хронична умора
 • Подходящ при вирусни инфекции
 • Срещу чернодробни проблеми
 • Има антиоксидантни свойства
 • Влияе благоприятно при атеросклероза
 • Укрепва сърдечно-съдовата система
 • Alpha Lipoic Acid 250 мг 60 капсули от Now Foods е на невероятна цена в BioMall.bg

Alpha Lipoic Acid от Now Foods не само действа като антиоксидант, но и реанимира функиите на другите подобни вещества-глутатион, витамин С, витимин Е и коензим Q10.

Какво знаем за Алфа-Липоева киселина?

Алфа-Липоева киселина е открита през 1948 година, а синтезирането е започнало от 1952 година. Та се съдържа в субпродуктите, говеждите месо и черен дроб, млякото, ориза, спанака, зелето, картофите, морковите, цвеклото

Като хранителна добавка Alpha Lipoic Acid 250 мг 60 капсули от Now Foods на достъпна цена е универсален антиоксидант, тъй като се разтваря във вода и в мазнини. Това означава, че молекулите могат да действат не само в телесните клетки, но и да проникват през хематоенцефалната бариера в мозъка. Той не само действа като антиоксидант, но и реанимира функиите на другите подобни вещества-глутатион, витамин С, витамин Е и коензим Q10. Той е ефективен при диабетна невропатия, като предотвратява много последствия от високото съдържание на захар в кръвта, а също така забавя процесите на стареене

Как действа Алфа-Липоева киселина на капсули?

Alpha Lipoic Acid 250 мг 60 капсули на Now Foods понижава резистентността към инсулин и подобрява метаболизма на глюкоза. Всеки човек, страдащ от наднормено тегло или предпочитащ въглехидратна храна, е подложен на риск от нарушаване на метаболизма на инсулин. Алфа-Липоева киселина на изгодна цена защитава клетките на панкреаса, изработващи инсулин. Разрушаването на тези клетки води до диабет I тип и последваща зависимост от инжекции инсулин. Излишъкът на захар в кръвта провокира активизиране на процесите на гликолиза, които предизвикват залепването на мастните молекули, което се явява един от основните видове клетъчни увреждания, свързани със стареенето. Гликолизата предизвиква увреждане на нервните клетки, в резултат на което се развива диабетна невропатия. Когато този процес касае очните нерви, проблемът се превръща в диабетна ретинопатия.

Алфа-Липоева киселина на изключителна цена предотвратява увреждането на нервите, като действа за подобряване на притока на кръв към нервните клетки и клетъчната обмяна.

Alpha Lipoic Acid 250 мг предотвратява увреждането на нервите, като действа за подобряване на притока на кръв към нервните клетки и клетъчната обмяна, а благодарение на способността му да попада в клетките на мозъка, може да помогне и при увреждания на очните нерви. Той работи като кофермент в реакциите за получаване на енергия от въглехидратите, като ускорява тяхното преобразуване и намалява отлагането на мазнини. Способства за окисляването на мастните киселини и помага на организма да изгаря мастните запаси. Благодарение на сродството си с рецепторите на глюкозата в хипоталамуса, той блокира фермента протеинкиназа, подаващ сигналите за глад и, по този начин, потиска апетита. Алфа-Липоева киселина на Now Foods е надежден защитник на черния дроб, като го предпазва от токсичното действие на алкохола. Той помага и при затлъстяване, вследствие на наднормено тегло (абдоминален тип затлъстяване) и нерационално хранене. Намалява мастните отлагания в черния дроб, а също така е полезен за сърцето и съдовете. Той предпазва от атеросклеротични поражения и запушване на артериите, понижава равнището на триглицеридите, които са рисков фактор за развитие на сърдечно-съдови заболявания. Предизвиква изменение на гените, контролиращи холестерола. Тези гени увеличават производството на ферменти, действащи като капан за свободните радикали, а това намалява изработването на „лош“ холестерол. Alpha Lipoic Acid 60 капсули предотвратява окислителните увреждания на нервите и мозъка. Той съкращава всички видове свободно-радикално окисляване, било то в артериите или в нервните клетки. В мозъка той способства за предотвратяване на клетъчни увреждания при болест на Алцхаймер, подобрява паметта и когнитивните функции. Регенерира глутатион в мозъка и по този начин защитава от невротоксини, а освен това усилва притока на кръв към мозъка, подобрява поглъщането на глюкоза от мозъчните клетки и увеличава проводимостта на нервите. Пониженото ниво на глутатион е предвестник на хронични болести, в това число и на дегенеративни разстройства в мозъчната дейност. Алфа-Липоева киселина препятства активирането на гена, предизвикващ растеж на раковите клетки, а също така препятства стареенето и ранната смърт. 

Още ползи при прием на Алфа-Липоева киселина:

 • Помага при болест на Алцхаймер
 • При захарен диабет
 • Благоприятства при макулна дегенерация
 • Препоръчва се за профилактика на затлъстяване
 • Действа при алкохолизъм
 • Подобрява паметта
 • Alpha Lipoic Acid 250 мг 60 капсули от Now Foods на топ цена има благоприятно въздействие при цироза
 • Използва се при невропатия
 • Подходящо средство при кардиомиопатия
 • Регулира нивото на глюкоза в кръвта 

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно. 
Дозировка: 1 капсула 
Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Алфа-Липоева киселина250 мг**

 

 

Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 
Други съставки: ориз на прах, растителни полизахариди (капсула), магнезиев стеарат (растителен произход), силициев диоксид. 
Не съдържа пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ядки. 
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: