Категории

AHCC 500 мг 60 капсули | Now Foods

Харесан от: 6898 Модел: AHCC 500 mg 60 Capsules
Наличност: Наличен
199.00 лв.

Избери опция


Този продукт:

Бр: ПОРЪЧАЙ Бърза поръчка
AHCC 500 мг 60 капсули | Now Foods

Активен хемицелулозен компонент (AHCC) 500 мг 60 капсули | Now Foods

 • Mощнa имуно-стимулираща добавка, която се бори с рака
 • Увеличава устойчивостта към инфекции
 • Увеличава активността на белите кръвни клетки, които могат да убиват туморни клетки
 • Предпазва черния дроб от нараняване, предизвикано от токсични или противоракови средства
 • Поддържа и укрепва имунната система
 • Има антиоксидантни свойства
 • Съдържа Bioperine, което значително увеличава бионаличността и усвояването на AHCC
 • Активен хемицелулозен компонент (AHCC) на капсули се предлага на изгодна цена от Now Foods​

AHCC предпазва черния дроб от наранявания.

Какво е AHCC?

Активен хемоцелулозен компонент (AHCC) е хранителна добавка на Now Foods​ с патентована смес, разработена чрез култивиране и ензимна модификация на няколко вида гъби мицел, включително и гъбата шийтаке, отглеждани в екстракт от оризови трици. Смятана за суперхрана в Япония, AHCC е бил изследван подробно за свойствата, които има да засилва имунната система. Резултатите от изследвания показват, че AHCC може да повиши активността на естествените клетки убийци и на макрофагите. Друго основно действие на AHCC е да увеличава производството на цитокини и подобрява работата на черния дроб. Освен всичко друго AHCC е и много мощен антиоксидант.

Как действа AHCC?

AHCC  има благоприятно въздействие върху функцията на макрофагите – това е вид цитотоксична бяла кръвна клетка, която изчиства остатъците от клетъчното увреждане, като атакува болестотворните клетки. Накратко представляват антигени, които успяват да стимулират производството на антитела от белите кръвни клетки.

AHCC също така спомага за увеличаване производството на специфични цитокини - химични преносители на имунната система, които включват:

 • Интерферон, който действа като спира репродукцията на вирусите и други паразити и повишава активността на естествените клетки убийци.
 • Туморен некрозен фактор (TNF) - група от протеини, които помагат за унищожаване на раковите клетки като задействат апоптоза (програмирана клетъчна смърт).
 • Интерлевкините IL-2 и IL-12 потискат производството на туморния растежен фактор (TGF), и по този начин стимулират високата активност на естествените клетки убийци и ускоряват отделянето и пролиферацията на Т-клетките.

Защо да приемаме AHCC?

 • AHCC има благоприятно влияние върху имунната система.Нарушения на имунната система: Чрез укрепване на имунната система, AHCC подобрява качеството на живот (физическитете функции и производителност, физическата и социалната активност и психологическото състояние) на хора, страдащи от различни заболявания с имунен елемент, включително хронични и нелечими състояния.
 • Детоксикация на черния дроб: АHCC намалява симптомите при много тежки чернодробни заболявания, като вирусен хепатит, хепатит С (намалява с 85% вирусното натоварване в рамките на 3 месеца) и предотвратява развитието на скоротечен хепатит. Предпазва от развитието на хепатита в цироза и подобрява чернодробната детоксикация.
 • При диабет AHCC намалява нивата на кръвната захар при диабетици и нормализира нивата на гликирания хемоглобин, което от своя страна възпрепятства от появата на усложнения при диабета.
 • При ракови заболявания: Имунната система на едно здраво тяло е в състояние да елиминира ракови клетки сама, но когато имунната система е отслабена, раковите клетки се размножават и отделят различни имуно-подтискащи фактори. Химиотерапията и лъчетерапията допълнително могат да  отслабят имунната система. AHCC е в състояние да възстанови имунния статус , тъй като има пряко антитуморно въздействие, което може да доведе до намаляване на растежа на туморите. Освен всичко друго AHCC може значително да намали нежеланите лекарствени реакции, като гадене, загуба на коса, умора, загуба на апетит, чернодробна токсичност, промени в кръвната картина при провеждането на терапиите.
 • AHCC има благоприятно влияние върху имунната система. Допринася за увеличаване броят на Т-клетките до 200% и подпомага активирането на имунните клетки, които „защитават” организма: NK-клетки, LAK-клетки и макрофаги. Освен това Активен хемоцелулозен компонент (AHCC) на супер цена благоприятства за увеличаване продукцията на цитокините: TNF-a, gamma-interferon, IL-2 и IL12. AHCC действа още като потиска производството на подтискащи имунната система цитокини-TGF-b. И не на последно място AHCC подпомага баланса на Th2/Th2 (клетъчния хуморален имунитет).

AHCC е продукт на страхотна цена, който подпомага поддържането на жизнения тонус на пациентите

Има ли някакви странични ефекти от приема на AHCC?

AHCC е безопасен и нетоксичен. По време на изследванията проведени с AHCC не са наблюдавани странични ефекти или лекарствени взаимодействия. Употребата на този продукт  при бременност и кърмене не е добре проучена, за това се консултирайте с лекар преди приема на AHCC .

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 3 капсули дневно, за предпочитане на празен стомах.

 • Дозировка: 2 капсули
 • Дози в опаковка: 30
СъставСтойност%ПДД
Калории5 
Общо мазнини0.5 гр <1% 
Транс мазнини0 гр
Общо въглехидрати<1 гр <1%

AHCC (патентована смес от екстракт от гъбички от мицели,

канелила восък, циклодекстрин и целулоза) 

1 гр (1000 мг)


Други съставки: Целулоза (капсула), целулоза, силициев диоксид и магнезиев стеарат (растителен източник).

Не съдържа захар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйце, ракообразни или консерванти.

Внимание: Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с лекар преди да използвате този продукт. ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА. Съхранявайте на хладно и сухо място. Не използвайте този продукт, ако уплътнението на опаковката е счупено.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: