Категории

Acetyl L-Carnitine Powder 85 гр I Now Foods

Харесан от: 5261 Модел: Acetyl L-Carnitine Powder 85 gr
Наличност: Наличен
85.00 лв.

Избери опция


Този продукт:

Бр: ПОРЪЧАЙ Бърза поръчка
Acetyl L-Carnitine Powder 85 гр I Now Foods

Acetyl L-Carnitine Powder 85 гр I Now Foods

 • Acetyl L-Carnitine Powder от Now Foods превръща мазнините в енергия и подобрява сърдечната дейност.Изгаря мазнините
 • Подобрява силовите показатели
 • Повишава издръжливостта
 • Регулира метаболизма
 • Има защитно действие върху централната нервна система
 • Съхранява мускулната маса
 • Влияе благоприятно върху сърдечно-съдовото здраве
 • Ацетил Л-Карнитин на прах 85 гр е на специална цена от Now Foods

Какво знаем за Ацетил Л-Карнитин?

L-карнитин е естествено вещество, родствено на витамините от група В, което изпълнява редица важни функции в организма. Той не е витамин, тъй като може да се синтезира самостоятелно от организма. Хомеостатичен е, всичките му излишъци се извеждат от организма ефективно. По физически свойства L-карнитин е бял кристален прах, хигроскопичен е и се разтваря добре във вода.

Като хранителна добавка Acetyl L-Carnitine Powder 85 гр от Now Foods на изключителна цена е важен в случаите, когато е необходимо повишаването на общата и специалната издръжливост в аеробните видове спорт (бягане, плуване, гребане). Тъй като не се явява допинг, може да бъде използван в спортното хранене без ограничения. Продуктът отговаря за изгаряне на мазнините в организма и за изработването на енергия от тези мазнини. Това става по следния начин: Ацетил Л-Карнитин се присъединява към частиците мастна тъкан и ги транспортира вътре в клетките, в митохондриите. Именно там те се окисляват и се изработва енергия. Acetyl L-Carnitine е много подходящ да редукция на теглото за сметка на изгаряне на мазнините, като не предизвиква странични ефекти и може да се приема без риск за здравето. Той повишава физическата издръжливост и помага за по-бързото възстановяване. Предотвратява и снема мускулните болки след тренировка, способства за по-голяма сила и мускулна маса. Освен това се бори с преумората, нормализира кръвното налягане и значително подобрява сърдечната дейност. Ацетил Л-Карнитин повишава насищането на клетките с кислород, подобрява имунитета, стимулира способността на сперматозоидите към оплодотворяване на яйцеклетките. Забавя процесите на стареене, като по този начин обезпечава високото качество на живот в напреднала възраст, а също така понижава равнището на холестерол и триглицериди.

Как действа Ацетил Л-Карнитин на прах?

Ацетил Л-Карнитин на прах на невероятна цена подобрява мозъчната дейност, половата активност и работоспособността.

Ацетил Л-Карнитин на прах 85 гр на Now Foods осъществява транспорта на мастни киселини (структурни елементи на мазнината) в митохондриалната матрица, където произтича тяхното разрушаване с отделяне на енергия. Употребата му води до повишаване на умствената и физическата активност, подобряване на настроението, издръжливостта и общия тонус. Той е ефективен за увеличаване на толерантността към стрес и повишаване на адаптационните възможности на организма. Поддържа нивото на свободния коензим А, който участва в обезвреждането на органичните киселини и ксенобиотици, необходим е за функционирането на някои ферменти и за нормалната работа на цикъла на Кребс. Acetyl L-Carnitine на топ цена не само помага за загуба на мастна тъкан, но и за увеличаване на сухата мускулна маса. Той предотвратява стесняване на сърдечните и мозъчните съдове и е добра профилактика срещу инфаркт и инсулт. Ефектът му се реализира за сметка на понижаване на равнището на холестерол, който поразява малките коронарни съдове. Продуктът подобрява метаболизма на миокарда и оказва антиоксидантно действие. Ацетил Л-Карнитин притежава невропротекторно, антихипоксично и антитиреоидно свойства, предотвратява апоптоза и остеопороза, а също така стимулира регенерацията на тъканите. Има благотворно действие върху здравето на сърдечно-съдовата система и представлява огромен интерес за тези хора, които се намират в групата на риск от исхемична болест на сърцето. В резултат на медицински изследвания е открита взаимовръзка между ниската концентрация на карнитин в сърдечния мускул и сърдечната недостатъчност. Acetyl L-Carnitine обезпечава увеличаването на притока на кръв към сърцето, препоръчителен е при синдром на хронична умора, мускулни и ставни болки, депресия, вълнение, раздразнителност, главоболие, загуба на апетит, чревни проблеми. Използва се при болести на бъбреците и черния дроб (тъй като именно тези органи синтезират веществото в организма, при тяхното заболяване става рязко снижаване на количествата му и е необходима външна компенсация). Ефективен е при различни заболявания с повишена температура (високата температура увеличава честотата на сърдечни съкращения, което води до увеличаване на енергийните загуби). Приемът на Ацетил Л-Карнитин настройва организма към по-активно изгаряне на мазнини и дава допълнителна енергия за тренинг. Той активира мозъчната дейност, увеличава качествената мускулна маса, подобрява метаболизма. Защо точно този продукт способства за растежа на мускулите и съхраняване на тяхната маса? Защото по време на тренировка в качеството на енергия се използват именно мазнините, а не белтъчините от мускулите. Благодарение на Acetyl L-Carnitine протеините се съхраняват, а мазнините се изгарят.

Още ползи при употреба на Acetyl L-Carnitine Powder:

 • Обогатява клетките с кислород
 • Съкращава периода за възстановяване
 • Препоръчва се при хронична умора
 • Подобрява умствената дейност
 • Ацетил Л-Карнитин на прах 85 гр от Now Foods на супер цена стимулира синтеза на протеини
 • Има антиоксидантни свойства
 • Подходящо средство за отслабване

Начин на употреба: Приемайте по 1/4 чаена лъжичка преди тренировка, сутрин на гладно или вечер преди лягане.
Дозировка: 1/4 чаена лъжичка 
Дози в опаковка: 113 

СъставСтойност%ПДД

Ацетил Л-Карнитин 

(Ацетил Л-Карнитин хидрохлорид)

635 мг**

 

 

 

 

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.
Други съставки: няма.
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: